Lunchtips

Kikärtsbiffar med chili-creamcheese, 
 
 
Vi har fått massvis med kikärtor, linser och bönor av Inakis farmor så jag har bestämt mig för att avvärka några burkar.
Idag gjorde jag kikärtsbiffar, en halv burk med kikärtor som mosas/ mixas till en kikärtsgröt och sen pressade jag ner fyra vitlöksklyftor (can never have to much garlic) och rev i 1/3 lök. Sen så kryddade jag med chili, peppar, curry och tandorikryddmix.
Stek i olivolja och servera med något gott i detta fall färskost med chili/paprika och sallad.
 
Dem blir lite lösa men jag tycker det är gott, om man vill ha dem lite fastare kan man tillsätta majsstärkelse och lite ost :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0