är do go eller

 
 

picknick 2

 
Tokfia!!! Ser ju asäckligt ut med chilisåsen till sushin som blooooood men det är faktiskt jätte gott. Så varmt det är idag :D helt underbart lite jobbigt men på ett bra sätt!

picknick 1


thank you jesus!

SÅÅÅÅ SKÖNT! jag behövde inte operera bort tanden idag för det var ingen brådska och det var för stor risk eftersom det kan bli komplikationer efter och jag åker nästa fredag så han tyckte inte vi skulle chansa.
 
lättad tjej!

löv it!

fick mitt paket från vs idag det  var fantastiskt fina saker
 

min dag

 
mycket trevlig dag! är dock svinsjuk nu hela huvudet bara dunkar, och imorgon ska jag till tandläkaren och dra ut den här järnspikars tanden.. Jag är så rädd!! Men det finns värre saker i denna värld så jag ska försöka ta det cool like a swimingpool :)

oh la la

 
Ska börja jobba på en fabrik eller nått annat där man inte behöver träffa korkade kunder/gäster haha orkar inte med vissa människor. Ikväll ska jag bara se favorit programmet: en stark resa. sen ska jag banne mig sova för trött är jag. Imorgon ska jag lämna in min nyckel till lägenheten och sen ska jag tralla till min farmor :)

lördagkväll

 
igår hade vi jobbfest! det var dundertrevligt och vi blev mycket mätta haha

..

 
en påse sand! nej det är äppelte väldigt gott!! tack ulla <3

24maj

Om fem dagar ska jag dra ut en visdomstand, ajjj! Men nu sitter jag och är sugen på att köpa den här strandhögtalaren på clasohlsson den är så tjusig, dock så vet jag inte om den kommer att rymmas i min väska för den är redan proppfull?
 

oh hello thursday!!

jag har typ en vecka kvar på jobbet, OMG sen en vecka till och sen ska jag flyga iväg med min otroligt billiga biljett direkt från Umeå för bara 950 kroner. Sen ska jag bara sola å njuta å bada, äta vattenmelon till frukost, lunch och middag! Tills dess så ska jag uppskatta varje sekund med familjen och släkten <3
 
Nu snart ska jag ta mig in till stan och hälsa på pappsen som flyttar till Göteborg imorgon och efter det är de vårkonsert på ersäng!
 
butterfly rolls <3
 
 
mina naglar idag!! haha kommer byta färg varje dag så jag kan testa alla nya nagellack, igår hade jag gröna det var så tjusigt ;)

Mitt nya smink

asså älskar det, särskilt mina nagellack hur snygga kommer dem inte va sen när man blir brun - hur sygga som helst <3
 
 
 
 

min mat


Im going blond-ish again

jag hatar mitt hår just nu det är så hemskt!! men nu har jag bestämt att jag ska fixa det ljust! Har varit lite tveksam fram å tillbaka mörkt eller ljust men när jag såg hur mycket snyggare Sophie och charlotte var i blont hår, it seattled tha deal!!
 

Total relaxed

hej hoppsan! idag har jag bara vilat, solat, njutit av ledighet och allt detta tack vara min kära morfar och mormor för egentligen skulle jag ha städat ut min lägenhet idag men dem hjälpte mig så mycket igår att vi vart färdiga redan då :D tack tack <3
 

hello

Igår var jag ute med pappsen och hans amigos det var mycket trevligt! Nu ska jag snart tralla iväg till jobbet och sen ska jag packa det sista och imorgon flyttar jag!!
 

Thursday morning yao

fick lite sovmorgon idag börjar inte förren klockan två så jag ser till att packa det sista i min lilla lägenhet. Har bunkrat upp med allt jag behöver tills i sommar nu ;)
 

ååh jag vill ha

 
jag vill ha jackan och shortsen mest jackan, från saboskirt

wuuup

bilder från tumblr, jag känner insperationen över mig. Sommaren är bara små pytte steg bort!! Jag har ingen aning vad som väntar den här sommaren men det kommer nog bli en av dem bästa.

packa är ju kul..


fortet

idag har vi varit på fortet och kalasat, vi vann!
 

.


klickade just hem..

detta fantastiskt fina <3 SOMMAR

kalasdags snart!!


trevligt med regn!


1 månad


helgen


viernesss


blue


Mi amor!

 
saknar

när jag har en trädgård...


1maj


RSS 2.0