Bunkrar upp,

Jag ska faktiskt inte äta allt bara den lilla cookies and cream chokladen. Inaki ville ha dem rosa donutsen (manligt..) och kakorna har jag köpt till min kära syster :) nu har jag nästan packat allt, och det är inte mycket för jag ska ha plats för saker när jag åker tillbaka.
kan inte fatta att jag ska få krama min älskade mamma imorgon! 
Först en heldag på flygplatser, ska mellanlanda i både Köpenhamn och Stockholm, det bli roligt...
 
 

Blackfriday!

Indeed! Helt svart är det ute, inte riktigt men grått! Och deprimerande... Men lika glad är jag ändå, sitter på min dator och bloggar för ovanlighetens skull. Slängde ihop en riktigt b-aktig header, har inga nya bilder alls så bara en massa gamla. Men det funkar fint ändå. Lite små fult sådär som vanligt ;) Nu ska jag städa - gud så kul!
 
 
 
 

Är med och tävlar...

Hellu! Här sitter jag och väntar på lite middag, lins-soppa! Min nya favorit, helt förälskad ;)
 
jag är iallafall med och tävlar om ett litet julpaket på söta malinhedblom.blogg.se , jätte mysiga sockar! Skulle passa perfekt till mitt kalla golv <3 
 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg om du också vill vara med och tävla! :)

Pink christmas

 
Bilder från tumblr
 
så fint <3 mitt liv känns så o-rosa just nu och det känns inte roligt! Jag måste få in något rosa i lägenheten men hur?

En runda till fruktaffären

Nu har jag köpt hem en massa vitaminer! Och det luktar mandarin i hela huset, mums!
 
 
Måste köpa en fruktskål, funkar inte när allt rullar ut :P

Goddagens

Här ligger jag inlindad i tre filtar, så jäkla kallt! Försöker att inte alltid ha på acn med varmluft, för elen här är helt galet dyr! Inte normalt att två månader här kostar lika mycket som ett helt år i min förra lägenhet i Sverige.
två minus för detta land: kan inte bygga isolerade hus, för dyr el.
Det finns hundra andra minus också :) men dem får vi ta nån annan gång ;)
Nu ska jag försöka samla krafter till att laga lite spagetti och köttfärssås, vart himla sugen!
 

Pizzamackor

Hello there! Nu sitter jag här och ser gammla avsnitt av Desperate houswifes, har nyss ätit frunch. Idag måste jag ta mig till ett internet-cafe för jag har ingen skrivare och jag måste skriva ut min biljett :)
För jag ska till Sverige på söndag :D wuhu
 
 

Ååh Bamsen <3

Jag hittade först denna bild på instagram, den kommer från farmhouseshop.se
 
 
Så vad blir jag alldeles kär i? Lilla bamsegrisen såklart, så lik den från Lotta på bråkmakargatan. Och hur fin som hellst!
Gick in på den hemsidan men jag hittade ingen Bamse, antar att den är slut så jag letade vidare och hittade en på elsashem.se
 
jätte söt! Den önskar vi oss i julklapp ;)

Dear monday,

 
Så höstlig vår lunch såg ut idag, det var fantastiskt gott!! Såg inte så smakligt ut, stora gråa/svarta korvbitar osv. Men det var jätte gott! Min man kan :)

Färdigklappat!

Så det är fortfarande november och mina klappar är helt färdiga, behöver inte köpa en enda! Möjligen någon till mig själv, jag har ju varit väldigt snäll i år. 
 
 

Fyndat lite

Sådär ja! Då har man gjort lite kap på h&ms rea, 9 saker för 290kr. Det är ett bra pris!
 
 

När min lille pojke blir äldre...

... så finns det alldeles för mycket fina kläder!!
 
Åh, han kommer se ut som en liten Justin Bieber. Om mamma får bestämma :)

I do love that coconut flavour

 

Kyligt

Det är så kallt här på Mallorca nu! Alldeles rosig om kinderna och röd om nosen,
 
 

Nailtime

 

Tjusigt

 
lindex,h&m och ikea
 
så fina saker!! 

Morgon magen,

Här är min mage!! obs morgon mage, min kvällsmage är någorlunda större När jag har proppat i mig massa gott under dagen = inte så charmig för kameran ;)
iallafall pinsamt smutsig spegel såg jag nu med blixten här, annars är det väldigt mörkt så man ser inte det- får vi ta tag i!
 
kommer ihåg när jag satt i backstage " pff varför ska man ta kort på sin mage för? Jätte löjligt att lägga ut sånt på internet, det ska jag aldrig göra". Men nu sitter jag här och gör det ändå :) haha
 
 

Vi ska få en liten pojke!! <3

Ja det är väll kanske på tiden att alla som inte vet ännu får veta! Jag och min kära älskling ska få en liten pojke, han är beräknad till 11 april :) vi är jätte jätte lyckliga och det kommer bli helt fantastiskt, ett nytt äventyr i våra liv <3
 
 

Martes

 

Jahapp

Då var man vaken :) såhär kvart över fyra, anledning? STORM, det låter helt sjukt! Som om fönsterrutorna ska spricka av vinden, jag hör saker som flyger omkring på baksidan, lite för rädd för att öppna fönsteluckorna och kolla vad det är som händer.
 
såg också nu att massa människor dött i Italien på en ö av en tropiskstorm, det måste ju va den som är här nu! Nej jag har inte panik, inte alls :( 
 
ska försöka sova nu, wish me luck!

Hola!!

 
 
Förrätt-kantareller, sen bakad potatis med en liten omelett, sås och räkor <3

Vatten

Stan är full av vatten! Jag är lite less på regn nu, det va kul från början men nu vet jag inte. Inaki är iallafall nöjd för han har spenderat hela morgonen med att plocka svamp så då får jag väll det till lunch, har nästan lärt mig tycka om det. Han är så gullig! Jätte stolt över sina små svampar haha,
 
jag såg den här bilden på Pernilla Wahlgrens blogg, jag älskar sängramen, want!!
 
 

Nadja bagger

Har kännt mig som en liten hobbit idag! Vi hörde att det hade snöat i bergen och självklart vill vi se snö, men när vi väl kom fram var det bara regn och rusk :) inte helt oväntat! Det var mysigt ändå, vi fick äta vår picknick inne i bilen istället men det är ju något charmigt med regn mot bilrutan!
iallafall så var det jätte fint där borta, alldeles dimmigt å sagolikt,
 
 

Godmorning allbrain!!

Idag ska vi på picknick :D jag vet inte vart men den som lever får se!
 
 

Lördag :D

Highschoolmusical 3 på tv, jag har ju inte äns sett den förut! 
 
 
 

Picasso

Håller på och måla tavlan som jag köpte förra veckan, men jag blir så yr när jag står upp för länge så jag har tatt mig en liten paus :)
den är halvt färdig iallafall, tror jag. Har ingen plan alls
 
 

Mysmorgon

Vaknade av regnsmatter på fönstret, ett av dem bättre sätten att vakna på. Men nu är det lite kallt så jag har tänt ljus och kokat te, satt på myssockorna och det är dags för frukost!
 
 

God jul!

 
nämen hallå där! Hoppas ni har en trevlig dag, det har inte jag. Eller den kanske är lite små trevlig men väldigt väldigt tråkig. Ska snart glida till mercadona å handla lite mat, det blir väll det roligaste som händer idag haha sorgligt men jag sparar mina krafter till Sverige! Ca 2 veckor kvar bara <3

La playa

 
 
Jag älskar vintern!! Nästan helt tomt på stranden, inte en ända tysk i speedos. 
Idag tvingade jag med mig min kära Inaki, måste ju ha någon som tar kort på mig ;)

Varma mackor, det är grejer

Så har precis ätit klart :) klockan tio äre movietime på tvn, trodde jag hade missuppfattat  reklamen när jag såg den. Dem visar Avatar och Titanic på samma kväll MEN dem delar upp dem å visar halva av varje idag å resten imorgon. Vilken normal kanal gör så??? Delar upp Titanic? I två?? Haha asså så gör man inte
 
 

Hello!

Kan den här dagen gå mer långsamt? Nej jag tror inte det :) känns som dagen innan julafton när man va liten. 
 
nu ska jag laga middag, lite fläskfilé! Ha en underbar kväll mina kära
 
 

Tonis communion

Idag har varit en fantastiskt rolig dag! Först var vi i kyrkan, fattade inte ett ord vad dem sa men de var mysigt ändå :) dem var så stiliga barnen och flickorna var så vackra i sina vita prinsessklänningar. Efter det åkte vi till en ranch med massa djur, åkte hästvagn, såg massa söta djur, åt gott! Förutom varmrätten - helgrillade smågrisar :( haha det såg jätte hemskt ut. Förutom dem stackars små grisarna så var det en perfekt dag! Jag kanske har världens bästa grannar<3
 
nu är jag helt slut, slapp tv-kväll here we go!!

Churchtime!!

 
Håller på å fixar mig till dagens festligheter, ska försöka komma ihåg att ta en massa bilder!

Kära Mikaelsgratäng

 
Sliten tjej, va tvungen å slänga på ett filter! Snyggare är man inte efter en dag med storstädning- handling, 100 runder Mario cart med vår lillgranne Tony, han är 9. Jag förlorade dem flesta :) imorgon ska vi på fest på rancho grande för han ska döp/ konfirmera sig imorgon, det ska bli så trevligt!
 
 Så nu till denna jätte goda tacorätt, Mikaels gratäng! Jag, Malin och Julia hittade detta recept på Ica- mariehems smakprovning en gång för väldigt länge sen, tack Gud för det.
 
1.du gör en gryta med köttfärs, crème fraîche, tacokryddspåse, krossade tomater och Philadelphia(naturel).
2. Hackar lite paprika och ev tomat. Häller i din gryta i en ugnsform och strör över paprikan och riven ost. Sjuss in i ugnen tills osten har smällt.
3. Njut med tacochips :)

Äntligen

Mulet nästan hela veckan ;) now that's what im talking about!!
 
 
Fashion socks! Nu ska jag kolla på mitt favorit program, quien vive ahi? Fullt av hem-inspiration  i hela två timmar :) fab!

Finns det något godare än räkor?

Det skulle va vitlök & persiljestekta räkor, helt galet gott.
 
 

It's friday :D

Inte för att jag känner nån skillnad för jag är ju numer ledig varje dag men man blir ju ändå mycket gladare på helgen av nån anledning :)
 
idag har vi varit hos doktorn, denna gång med Inaki för en gångs skull ;) han har nämligen bestämt sig för att sluta röka. Vi får se hur det går med den saken, jag har inte allt för stora förväntningar men förhoppningsvis ska det gå!
 
sen har vi shoppat lite, våra väggar är ju himla tomma så kände att nått måste göras åt den saken. Köpte en svart/vit tavla som nu hänger över soffan, ÄLSKAR den! Sen köpte jag en stor 120x60 canavas tavla som jag tänkte måla själv, ska inte måla nått speciellt bara massa färg, nu är det lite för vitt här i hemmet.
 
sist men inte minst så åkte vi förbi mullers och där kommer man alltid ut med nått smaskit, förutom julklappar så vart det godis!! Mycket mycket.. Vet inte om man ser på bilden hur stor den där lådan med suratungor är men den är riktigt fet, åså gonappar också <3 namnam
 
 

En vanlig onsdag,

Godmorgon! Här ligger jag och drar mig i sängen, känns som jag kan ligga kvar för alltid. Men nej nej! Jag ska kliva upp nu, äta lite frulle och sen måste jag skicka ett mejl och ringa tandläkarn i Sverige och omboka en tid, ut och gå en promenix och sen så är det inget mer att göra utom vila och mysa!
 
Igår gjorde jag köttfärslimpa, det var gott <3
 
 

Nämen är det pannkaksmåndag?

 
 
Och lite Mariocart!!

Min nya get

jag kunde inte låta bli att köpa denna lilla pepparkaksform när jag gick förbi, dem hade extrapris på formarna, 50 cent - så söt!! Dem andra såg inte kloka ut tror dem skulle föreställa vise männen och stjärnor men det såg lite ut som färskingefära. Men den här lilla geten <3 
 
 

Morgonprommis

 

Lovely

Det är mindre än en månad tills jag är i Sverige!! Jag är så taggad, jag hoppas att det snöar redan när jag kommer. 
 
bilder från tumblr

Formentor

 

Godmorgon!!

Idag är en ganska molnig dag vilket är skönt! Jag har blivit lite som en vampyr, helt anti solen.
Idag ska vi grilla, wuhu tänker ni då men nä så kul är det inte för det är bläckfisk som ska grillas - usch! kanske jag kan slänga på en korv också.
 
Från det ena till det andra, såg ni vilket hemskt ljus vi har ovanför vårt matbord i det förra inlägget, det är för att vi har så vansinnigt ful lampa. Den ska bytas ut, jag har redan hittat några möjliga ersättare:
 
 
Nån an dem två till höger eller dropparna där bak! Det kommer bli tjusigt.

RSS 2.0