Cozy

Här sitter vi och myser! Abuelo fyller år så vi firar lite, Leo sover i vagnen. Han sover alltid så bra utomhus med mycket liv omkring sig ❤ 
 
 

Min älskling

 

Lite tisdag

 

Mamiselfie

 

Ostkrok<3

 

Luneslunch

 

Christmasmorning??

 
 
Hur kul var det inte att vakna upp till det här idag? Hur underbart som hellst ska jag säga er!! Inte bara ett utan två helt fantastiska paket av dem som jag älskar mest i denna värld! Så himla fint, så jätte fina saker ❤ tusen tusen tack min älskade familj och vänner! Älskar er!! Och saknar ihjäl mig efter er ❤ längtar så tills jag får se er :*
 

Nattinatt!!

Min lilla badgris<3

Söndag

 
Leo och farafar Ramon! Och en jätte citron 🍋

Helg!

 

Sötrumpan!

 

Lite vardag

 
Börjar sakta men säkert komma in i en vardag med lite rutiner, min kropp har inte läkt helt ännu så det är fortfarande väldigt mycket vila! Leo var stor och det känns såhär i efterhand :)
Amningen känns bra nu och det ändrar verkligen allt, från början grät jag av smärta varje gång och det gör ju dagarna lite jobbiga eftersom det lilla livet vill bli matad många gånger. Men som sagt nu går det bra och det känns fab! Ändrar allt <3 väldigt tacksam för det!! 

Natti natt!

 
<3

1 vecka

Om någon minut, 20.12 för att vara exakt så är min lilla apunge en hel vecka gammal :) tänk vad den flög iväg fort , är det såhär det kommer va nu att tiden bara rusar iväg vansinnigt fort? 
 
Min sötnos idag!
 
Tröttis på väg hem från doktorn, vi var på en liten efterkontroll och allt såg bra ut! :)

Because im happy!!

Omg, jag kunde inte vara mer lycklig när jag fick det här underbara paketet nyss! tusen tack!! Jag var glad innan men nu, jag börjar nästan gråta. Hah ;) tack fina familj <3
 
 

Extra söndag

Skönt med en röd-dag extra, så vi får njuta av att ha papi här hemma en dag till!
Abuelo lagade mat och lilla räkan trivdes så bra med att sova ute i vagnen.
 
 

Mysarna

 
Bara mys som gäller!!

Chillin in our PJ's

 

Hem ljuva hem

Äntligen!
 
 

Nämen hallå

Har ju fått tillbaka min lillegris så har inte tid för bloggning, upptagen med att äta, bajsa, sova ;)
Vi sitter och väntar på att doktorn ska komma tillbaks med dem nya proverna om dem är bra så är det dags att åka hem :D åh fingers crossed, jag skulle bli så glad! Hoppas hoppas ❤
 
Aii<3 alldeles blå på handen från sprutor stackarn, men ändå så fin!

Fri som en fågel!

Jag är utskriven från bb, fast egentligen inte :) måste ju ändå va kvar här så jag kan va med min lilla ekorre, han får inte åka hem ännu för dem har en 5-dagsregel så söndag förhoppningsvis.
Men jag får lämna sjukhuset om jag vill, vilket kändes amazing! Äta vanlig mat, gå på min egen toa osv :)
 
 
 Lite bilder från dagen, nu ska vi väcka Leonard och mata han och sen ska vi tillbaka hem för middag och sen tillbaka hit igen. Fram och tillbaka!! 
Puss

Glad påsk!

 

F U!!

 
Hur gullig kan man va? Har precis kommit tillbaks från min lilla älskling. Skulle skicka en godnatt bild till papi, då pekade han fingret - that's my boy ;)
 
godnatt!!

Lovely

Den som kom på det här med baby-boxar är ju verkligen värd nått slags Nobelpris
 
 

Det här med besök

Som svensk har jag lite svårt att acceptera spaniorers sätt att uppföra sig ibland haha.
Det finns inga besökstider här utan folk kan komma och gå exakt som dem vill, som igår kom våra grannar ( jag tycker om dem men vi är ändå inte så nära) och hälsade på- dem hade iallafall vett att höra av sig innan så de var okej, Raro men okej. Idag så kom min killes bästa kompis mamma och syster!?! Systern har jag aldrig träffat och mamman en gång.. Det är ju som att min mamma och Alva skulle hälsa på Malin på bb ensamma utan mig.. Och dem bara ringer när dem är utanför i korridoren "vilket nummer har ni?" Haha orkar inte, tur för alla inblandade att jag är på bra humör ändå ;)
 
Och får man godis så blir det lite mer acceptabelt
 
 

Dag??

Har helt tappat tidsbegreppet! Vad är det för dag? Hur länge har jag varit här? Haha allt är lite suddigt. Firar iallafall att det är påsk med lite svenskt godis 
 
 

Mitt <3

 
Aw! Min lilla bäbis <3
Läget är bra med lilla Leo, han har spytt mycket i natt och mitt mammahjärta gråter varje gång jag måste lämna honom med andra människor hela tiden. Men det är tydligen bra att han får upp "smutsen" som han svalt. (Från fostervattnet) Jag vill bara att allt ska bli bra så vi kan åka hem och börja va en familj på riktigt, gillar inte att han måste ligga där i kuvösen och va ensam. Att va ensam är ju inge kul! Men huvudsaken är att allt är okej och att allt förhoppningsvis blir bra. Min lilla igelkott ❤❤

El hospital!

Här sitter jag och är alldeles överkörd :) hah usch vad jag känner mig äcklig! Men ändå så lycklig. Min lilla Leo är dock inte här med mig just nu, han hade bajsat i fostervattnet samt att jag hade feber under förlossningen vilket ledde till att han ligger i någon riskzone för infektion så han ligger på en annan avdelning satt han inte ska få i sig någon läskig bakterie eller något!
Så där ligger han och är söt, vi går och hälsar på han men jag vill ju ha han här med mig! Helt galet vad jag saknar honom varje sekund som jag inte ser honom. Men jag är ändå så tacksam för att allt verkar vara bra! Min lilla finis, vi blir nog kvar här i några dagar tror jag. Så försöker känna mig som hemma i vårt lilla rumm.
 
Det här fina fikat som man får på bb hemma i Umeå existerar inte här, men skorpor är ju också gott...
 
 
Haha, snygga nyblivna föräldrar
 
Tengo leche
 
Min lilla tjockis inlindad i massa kablar ❤ jag älskar dig så mycket unge!

Leonard Mangrane Nylund

<3

Vart håller vi hus?

BB!! Men utan bäbis, inte äns i närheten av bäbis känns det som just nu.. Jag har en förskräcklig värk ungefär var 10e minut. Dem var tätare förut idag men när vi kom hit så lugnade det ner sig. Mitt vatten gick iallafall imorse och här är vi nu :)
Jag hoppas det sätter igång på riktigt snart för jag är lite less, har haft regelbundna värkar sen lördags-natt. Om det inte gör det ska jag bli igångsatt imorgon bitti,
jag är jätte nervös och det känns helt overkligt, be en bön för mig snälla ni! Det kan behövas ❤
kärlek
 
 

Sunday

 
Snygg bild ;) haha nä inte väldigt! Men det är den ända bilden jag har från helgen. Våran glamorous middag från igår.
 

Kul kul :)

 

Goodmorning!!

 
Älskade helg ❤

Taste like a piece of heaven

 
Jag måste bara säga att denna chokladkaka var helt sjukt god! Den smakar som favoriten i Paradis-asken med kolasås och nötter fast en hel chokladkaka istället för en liten plutt bit. Omg jag är i chocolateheaven. 

En sån där summersallad

 
Så smarrigt! Denna bilden är dock från igår men jag gjorde så mycket att vi måste äta ikväll igen :) Ingen som klagar, förutom Inaki "jag gillar inte grönsaker"... Fick jämna ut lite med varmamackor till efter det bästa familjereceptet ;) alltså med tonfisk.
Ikväll blir det el hobbit filmmys❤

Boredasf*ck

 

Hola!!

Känner press nu att jag måste blogga satt ni inte tror jag är och föder bäbis, för det är jag tyvär inte ;) än så länge iallafall! Hoppet finns ju ändå. Vore så skönt om det bara kunde sätta igång.
 
 
280 dagar

So sweet

 
Fick så gulligt lakan och örngott av Inakis farmor som hon har gjort själv! Händig kvinna, hon gör spetsen själv också. Helt sjukt, jag har sett hennes "spetsmaking machine" ( dem har ju säkert något fint namn men vad?) jag blev typ frustrerad av att bara kolla på den, vilket himla piller! Men väldigt fint blir det ❤

Tacolover

 
Vart en svensk klassiker idag, älskade tacos! Så sjukt att man aldrig blir less, nu ska jag iallafall sova ❤ helt död är jag, fast jag inte gjort något ansträngande idag. Godnatt mina kära!!

Happines is achieved when you stop waiting for it, and make the most of the moment you're in now

 
 
Ser ut som att jag saknar halva mitt lillfinger!
 
Det är så trevligt att jag inte passar i något från min garderob, känner bara att jag ser ut som nån jäkla val i allt, sen har jag packat ner alla mina skönaste byxor i bb väskan satt dem ska va rena när det är dags, så får jag gå runt nu å känna mig som en val också i o-sköna byxor 

Crunchyfruitsallad

 

Babyblue everywere

 

Love!!

H&m home har så fina saker nu
 
 
 

Evig väntan?

Asså det är helt galet vad frustrerad man kan bli av att gå och vänta, tanken att jag kan behöva göra det i nästan två veckor till är skrämmande :)
Hur får man tiden att gå?
 
 

Morning

 
här sitter jag och äter frukost!
Och ser på Rosa the movie, bästa ;) haha
världens sötaste apelsiner ❤ så himla goda.

Fynd!

 
Vilket pangpris! 7 sty bodys för 10 €, det är ju helt galet bra. 12-13 kr styck och dessutom fina! Glad mamma, tack alcampo för detta nice price ❤

Lunes

 
 

Grattis min älskling!!

 
Idag har varit en riktig toppendag! Först har vi varit ute å njutit av det fina vädret, sen har Inakis pappa kommit hit och han är så söt, sen har Chris och Viktoria varit här och de var så trevligt och sen så har vi firat min lilla kaka nu på kvällen!! En mycket bra avslutning på denna helg och nu väntar en ny vecka :) kanske en liten bäbis?

Ute-liv <3

 
Som en söndag ska vara!❤

Datenight with ma love

 
Passar på att njuta av varandra och lugnet! En alkoholfri öl gör det hela ännu festligare.

Lördag

 
 

H&M

 
Så söta!

Pout

Idag är en extremt blåsig dag och regnig. Kunde inte sova inatt för vinden lät som nån orkan eller nått. Tar igen några timmars sömn nu på soffan istället. 
 

You don't always need a plan. Sometimes you just need to breathe. Trust. Let go. And see what happens.

 

tbt, vår första sommar

Hittade mitt gamla minneskort från mobilen,
 
Så snygg Iñaki var! Inte konstigt att man blev så kär (läs besatt haha) så kul med bilder man inte har sett på ett tag. Min lilla vaktmästare som jag ville ha så mycket och tillslut blev han min ;)
Jag blir värsta sentimental nu, fina fina minnen <3
 

wanties

 

<3

 
 
 
 

I<3 saboskirt.com

 
Har alltid älskat saboskirts kläder, dock har jag varit för snål för att beställa något. Ångrar fortfarande att jag inte beställde ett par rosa jeans shorts som dem hade för två år sen :( haha har kvar en bild som jag sitter och sörjer till ibland!
Nä men jag tycker dem är så inspirerande och älskar deras upplägg kläderna, bilderna, modellerna- allt! Som en frisk fläkt av awsomeness

Details

 

Borrida

Asså nä, idag är en super tråkig dag och jag är så uttråkad att jag tror jag ska explodera snart! 
 
 
Måste gå till affären innan jag får nått utbrott

Bak-junkie

 
Gjorde eget vitlöksbröd idag, riktigt gott var det!

Vecka 39

 
Lite olika vinklar sådär! jag har värsta modellfingrarna :) hah nej, dem blir alltid så hemska på bild i vanliga fall ser dem faktiskt ganska normala ut ;)
Iallafall så kanske detta är sista magbilderna? Vem vet, Malin har gissat på 3e jag själv på 6e, vad tror du? BF är 10e april.
 

RSS 2.0