God fortsättning

Hallå hallå! Hoppas ni har haft en god jul ❤ vi har haft en riktig skit-jul, vi har varit på sjukhuset varje dag sen förra söndagen. Leos farfar har varit riktigt riktigt sjuk, eller han är det fortfarande. Men det har blivit lite bättre och vi bara ber och hoppas att han ska bli bättre! 
Det positiva med denna jul är att man kommer ihåg vad som verkligen är viktigt här i livet, att vi har varandra ❤ 
 
 
 
 

Alfara

 
 Leo satt och pratade med svinet på väggen i typ 5 minuter men den svarade ju inte, haha jag dog av skratt
 
Inte alltid så lätt att fånga lillgrisen på bild 😂
 
 
 

Back To basics

 
Vi har haft en väldigt bra helg faktiskt! Hade inte så höga förväntningar men det var otroligt vackert område, vet inte riktigt vart vi var men någonstans i norra Spanien, väldigt mycket berg och en lång älv som var alldeles turkos och klar, tuffsiga hästar överallt, jätte gulliga hus och det bästa av allt- snö! Kunde inte ha blivit bättre tror jag :)
 
Hittade en björk 😊 kändes som hemma.
 
 
Rutchkanor i sten, fattar inte hur barnen kunde få så bra glid? Men det fick dem!
 
Vår balkong 
 
Utsikt
 
Lelle <3
 
 
Snö 😍
 
 
 Snötäckta bergstoppar 
 
Andorra, vilket är ett land 👍 är ett skatteparadise mellan Spanien och Frankrike. Det var väldigt billigt där och vackert. Såg några ferraris och andra tjusiga bilar :) tror det är många richies där. 
Åker gärna dit igen någon gång men inte när det är långhelg i spain, det var seriöst bilkö i 70 km för att komma in i landet 😩 och att hitta parkering... Men det var ändå värt det! Mycket mysigt.
 
 

Let it snow

 
Leo har börjat "dansa" och "sjunga" haha det ser jätte roligt ut 😂
I helgen ska vi på en liten road trip till någon liten bergsby, höga berg denna gång och ibland brukar det snöa där! Jag försöker att inte ha för stora förväntningar men jag förväntar mig ändå ett winterwonderland nu när vi kommer fram ikväll :) 
Vi ska åka bil i 4 h så förhoppningsvis håller sig Leo lugn. Imorgon ska vi typ till ett annat land? Andorra , vet inte om det är ett land men något åt det hållet. Iallafall väldigt billigt har jag hört. Så ha en bra helg mina fina! Vi kommer hem på måndag ❤

Today snaps

En sten? En ubåt?
 
Nope! En kyrka 🙏
 
denna hunden är helt underbar!!
 
Some pa amb oli
Presenter som Leo fick av Inakis moster, Leo tyckte sockorna såg godast ut :)

👼

 
Spansk kyrkogård, här ligger Leos släktingar och vilar ❤ Inakis morfar jobbade också där många år innan han dog och dem bodde precis bredvid . Väldigt vackert! 
 
 

🗻

Leo älskar att äta på fel ända av napphållaren, han ser inte klok ut när han gör det 😂I fredags stog han upp helt själv i typ 20 sekunder , helt stabil! Min duktiga pojke ❤ han har också blivit en hejare på att klättra i trappor... Inte lika glad över det 😉
 
Brukar ju inte lägga upp familjebilder så ofta men tänkte om någon var nyfiken 😂 detta är spanska familjen ❤
har inte tagigt så mycket bilder för det har stormat och regnat hela helgen och när det väl var en solig paus och vi kom oss ut glömde jag mobiljäkeln vilket var synd för jag såg så många vackra motiv att ta kort på. En annan gång :) 

RSS 2.0