Leftoversoup

 

Un beso

 

Love mondaymornings

 
Varför? Nytt avsnitt av kardashians ofc!

What

Helt sjukt hur snabbt veckorna går, det var ju nyss söndag och nu är det söndag igen! 
Vilket betyder paella... Haha nä jag har faktiskt blivit ett fan! Älskar krabb-benen, skulle kunna äta hundra
 
 

Min lilla gullprutt

 

Sabado

Lite lunch
 
Fruktshopping
 
Pineappleselfie
Odlar lite sallad
 
"To big for the pool? Ehm no..."
 
Köpt ny grill, how cute!?!
 
Min lilla tygälskare 
 
Grillat! 

Äntligen helg !!

 

Cry-baby

Min lilla ängel har förvandlats till ett litet grin-monster! Min lilla stackare har så ont i magen<3 hoppas det går över snart jag tycker så synd om honom. Han är iallafall lugn på nätterna så vi kan sova (väldigt tacksam för det)
 
såg precis ett pogram med bråkiga ungdomar på tv, bråkiga är väldigt milt uttryckt. MONSTER, så hemska mot sina föräldrar att jag bara vill hoppa in i tvn och örfila dem. Så sjukt! Klart att alla är lite bråkiga i tonåren och man hade väll ett och annat utbrott då och då med alla hormoner. Men dem i det där serien omg, om Leo skulle kalla mig jävla hora, vält sönder alla mina glasvaser, slå sönder dörrar, röka på i vardagsrummet och ta mina pengar så hade jag nog kastat ut han på gatan.
stackars föräldrar!
 
Idag har det varit super varmt som vanligt, vi har haft besök av fina Ezster! 
 
 
 
 

.

 

Rouge

 
En ny färg har fått flytta in i mitt hem eller inte ännu men det ska, nämligen rött! Har aldrig gillat rött förut i hemmet ( med undantag för röda rosor- alltid älskat dem) men av en slump så har jag börjat älska röda detaljer i sovrummet, det går så fint med det svart/vita!
Det hela började med ett doftljus som inte skulle stå där egentligen som följdes av en stol som jag egentligen hatar men på något sätt funkar den där.
Det bestämdes när jag vaknade upp på midsommardagen och såg min röd-vita krans ligga på nattduksbordet - rött it is! Så nu letar jag röda accessoarer, funderar också på ett familyphoto med en röd tråd: RÖD!!!
 
Får dock inte bli för mycket, rött i sovrummet skapar stress har jag hört och det ska vi undvika.

.

Vill också ha ett persikoträd 😩
one day I will!
 

Paella sunday!

Heter det paella när det är med pasta i? Vet inte, men det är iallafall mycket godare, 
jag är helt slut! Så jäkla varmt är det. Nu ligger vi under ACn och ska se film. Tror jag inte ska gå ut på hela veckan, vampyrmode ON.
 
 

All alone!

Vi har precis kommit hem från flygplatsen, Inakis syster har åkt hem nu och för första gången sen två veckor innan Leo föddes är vi helt ensamma här hemma haha det är ju helt sjukt, två och en halv månad!
det känns lite tomt men skönt, så nu har vi 18 dagar kvar tills min mamma, Robert och Alva kommer :D
 
 

Fick mig en glass

 

Mys

 
Haha så himla o-skön pose på sista bilden, ser jätte tjock ut också... Och vitast i världen... Anyways igår var jätte mysigt och dundertrevligt!
nu väntar disk, inte lika dundertrevligt ;) men sen när solen blivit lite svalare är detpooltime som gäller 😎 det finns en publicpool i alcudiapuerto som ligger bland massa stora träd= perfekt för barnfamiljer! skönt skuggigt överallt :)

Glad midsommar!

 
Förberedelserna går ju inte supersnabbt när man har en bebis känner jag 😂 tur att Kim kommer snart så kan jag kanske få något gjort ;)

Stressig dag

 
Har typ inte haft en enda lugn minut idag? Helt crazy, och jag har inte ens hunnit duscha 😩 

Älskar den

 
Ibland är h&m bäst, som när dem gör en sån här zebraväst! till pojkar. Så cool

Sötrumpan

 
Mitt fina barn! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket <3

Seastar

 
Hur fina 😍 vill bara köpa tusen stycken och ha den överallt

Oh happy day!

 
 
Nya avsnitt av kardashians idag! Sovmorgon, muffin (marias fel) 
tagigt tusen selfies, inte nöjd med en enda...
 
Är det bara min mobil som ser ut såhär? Haha

.

Jag var bara tvungen, älskar dem..
 
 

Leo 2 månader

Igår vart Leonard 2 månader 
han är nu hela 62 cm lång! En riktig Viking som doktorn sa :)
Jag har hunnit med ganska mycket idag känns det som? Först promenerat till doktorn i Puerto och Leo fick sin första vaccinationsspruta, det gick bra. Han skrek några sekunder men sen blev han lugn igen och sen gick vi till oldtown till el chineeseshop och köpte engångstallrikar, glas, bestick osv. Tänker inte diska på midsommar nämligen :D
Efter det gick vi hem och åt lite och jag gjorde en blomsterkrans (plast) till midsommar, den blev lite för liten FAIL men tänker ha den ändå för jag kämpade verkligen haha
Vi har också hunnit med en powernap samt ett besök från Maria och jag har diskat + tagigt in tvätten. Tänk om man kunde va så effektiv varje dag, kan kanske det egentligen men jag och Leo gillar att sova till runt 12-snåret ;)
 
 
 

Mysmorgon!

 
Idag är det molnigt, murrigt och så åskar det<3 jätte skönt med lite frisk och fräsch luft, har alla fönster öppna, så vi får vädra lite. Annars är det bara mys på hög nivå som gäller, hela dagen tänkte jag :)

Esta noche

 

Magknip och fotboll

Har lite barbecue på terassen, fotboll är på och mat på G! Stackars Leo är alls nöjd för han har ont i magen men förhoppningsvis somnar han snart ändå :)
Nu har vi iallafall fixat lite mer planteringsplats, vet inte om det går att så frön så här sent på sommaren? Har ju inga gröna fingrar ännu men gröna ska dem bli! Har nämligen kärat ner mig i det här med blommor och plantor :)
vi måste köpa fler säckar med jord, det var lite väl optimistiskt med bara fem, räckte bara till hälften.
 
Tänkte vänta med godiset tills imorgon men sen kom jag till slutsatsen att det inte spelar någon roll alls om lördagsgodiset äts på en fredag, och lördagsgodiset börjar väll försvinna? Nya generationen vet knappt vad det är, fredagsmys har tagigt över!!

Viernes

Den 13e 😳😳😳
inget otursfyllt har hänt ännu! 
Idag har vi varit på sjukhuset i canpic för min skull, ska skaffa en sån där P-stav och sen har vi varit på sjukhuset i Inca för Leo, allt var som det skulle!
Eftet det åkte vi till Ikea, köpte lite stuff till midsommar! Sill osv.
svängde också förbi bauhaus och köpte lite trädgårdsgrejer
:)
Nu pizza och sen byggdags! 

Smygstart på helgen

Dog av värme så vi va tvungna att åka till stranden :) 
Fick ett hjärta av yaki, Aw så romantisk
 
Snygg bonnbränna 😏
 
 
Nu ligger vi här och ser på tv och jag ska laga some goodasspasta snart :)

En sommar eftermiddag

Vi har badat och svalkat oss i skuggan
 
Haft besök av Angelica och Linda och det var så trevligt att jag glömde ta en bild!
 
Ätit lite pa Amb oli till middag

Pressar lite!

Inte i solen utan med min lilla juicepress! Måste köpa en maskin som gör det för detta går mig på närverna 😳
Jag skriver nästan aldrig vad jag gör här på bloggen så jag tänkte ta och börja med det ;)
Ikväll ska jag träffa en av mina första vänner, två av mina första vänner! vi gick nämligen hos samma dagmamma när vi var små :) det var tusen år sen sist så det ska bli jätte kul!
 
 

Que calor

 
Och knappt en vecka tog det för mig att falla pladask för denna kaloribomb på en vanlig måndag, fy skämms! Men jag samlar ihop mig och kör vidare,
 
Dumma pappa.. Haha nä men det är helt galet varmt just nu och lillen är iklädd endast blöja för att inte bli för varm, all day - all night! Och så måste vi ta lite dopp ibland, vanligtvis i en varm balja. Här på bilden i lilla poolen för första gången, efter blir han så sval och nöjd <3 lilla plutten!

.

 

Gracias amigo

Fick present av Inakis chef, tjusigt tjusigt!
 
 

Traditioner

I Sverige har vi ju taco-fredag och pannkakstorsdag, här har vi paella-söndag istället. Inte alls lika trevligt som de förstnämnda men det blir ändå godare för varje gång! Men det blir nog aldrig godare än pannkakor eller tacos.
 
 

Lugn söndag

Det är för varmt för att va ute! Så vi håller oss inne istället, ser på film :) zombiemovie 😍
 
 
Haha handen 😂

Lördag

Idag hade jag mina första barnfria timmar sen Leo föddes, Inaki jobbar ju så för han var det nog inte samma sak. Det kändes lite skönt faktiskt om jag ska va helt ärlig men lika skönt var det att komma hem igen och pussa på min älskling 😍
Vi åkte iallafall och hälsade på några vänner, dem bor ute på landet i värsta myshuset! All elektricitet kommer från solfångare till deras hus, hur coolt är inte det. Och så har dem tusen träd, päron, citron, apelsin, nektarin osv. 
 
Seriös pose
 
 

Buenas noches!!

 

Ba chillar

 
Här sitter vi och väntar på farmor och faster som kommer snart! Farfar är och hämtar dem på flygplatsen :) bli inte avundsjuk nu mamma;) haha, bara en månad och fyra dagar så är du här!! Wiii <3

Lilla plutten!

 

.

 
 

.

 
NU är det dags att sluta med mitt "på måndag" beteende och sluta skjuta upp hela tiden. Nu ska jag börja leva lite hälsosamt, kommer inte sluta äta kolhydrater eller någon annan konstig diet Men jag ska sluta äta onyttiga saker hela tiden, har i stort sätt levt på godis och digestivekex sen förlossningen (7 veckor och 2 dagar sen) tror inte min kropp mår så bra, så jag ska:
-äta frukost, lunch och middag
- dricka massor med vatten
- Inga kakor, godis osv ( bara lite grann på lördagar, man måste ju leva lite)
- Röra på mig varje dag, promenader eller övningar från boken (träning för nyblivna mammor) hellst både och men det är lite svårt att hitta tid.
- jag tänker också försöka sola en timme varje dag, när jag får muskler kommer dem va finare med lite färg ;) kommer dock vänta med detta tills Inakis familj har åkt hem.
 
Detta borde ju inte va så svårt kan man tycka men jag är helt sockerberoende och oftast börjar jag men faller tillbaka väldigt snabbt men jag ska verkligen försöka nu! 
Lägger upp lite bilder på nuläget, gör det svårare att fuska. Förvänta er resultat i slutet av sommaren,
mitt mål är att 
- känna mig fräschare 
- få mer energi
- må bra i kroppen
- tightare mage skulle inte skada
- en riktigt snygg rumpa
- fastare armar och bli starkare ( är svag som en kyckling nu)
Jag får fuska lite (bara lite) på lördagar och på midsommar, när min familj och vänner är här and that's it!! 
 
 
 

.

 

Dagens nybadad och outfit ;)


.

 
 

Måndag

Tänkte skriva måndag morgon men klockan var visst tre snart :) så ingen morgon här inte! Sitter ute i skuggan och hoppas på att Leo ska somna någon gång så jag kan diska. 
 
 

I think someone got the munchies...

 Isac kom nyss hit med det här, jag klagar inte 😏

Hemma hos oss

 
Här bor vi, i alcudia! Dock inte vid x-et utan mer vid bokstaven Ä. 
 
 
Våran gata :) och vårt hus till vänster. Jag såg till och med när googlemaps bilen åkte runt men jag var inomhus så kom inte med på någon bild tyvär.
 
Vi bor i en lägenhet med 3 sovrum, det är Inakis föräldrar som äger den så vi hyr den av dem. (Dem bor nu på fastlandet mellan Valencia och Barcelona )
 
det första man kommer in i när man stiger in i vår lägenhet är vår pyttelilla hall, en kvadratmeter kanske? Jätte jobbigt att komma igenom med vagnen.
 
 
När man tagigt sig igenom dem två stegen i hallen så tar man dörr nummer två (väldigt ljudisolerande) och så kommer man in i vardagsrummet som också är där vi äter mat :) när det är för kallt för att äta ute iallafall.
mest nöjd är jag med vår soffa som vi fyndade till värsta pangpriset, 290€!! Vilket kap, på den möbelaffären i festivalpark om någon undrar.
 
 
Tar man dörren till vänster av spegeln så kommer man in i el halway, vad heter det på sVenska? Korridor kanske. Iallafall så leder den till dem tre sovrummen, toaletten, köket och en garderob.
 
 
Bakom mig på bilden går man in till toan, den är liten så det är tur att vi är en liten familj för det mesta ;) 
 
Nästa rum är Leonards, som just nu är totalt KAOS haha så ni får se gamla bilder tills det är redo för nya ;)
 
 
Andra rummet är fulrummet som jag kallar det, här har vi inte gjort någonting alls! Jag ändrar mig hela tiden om vad vi ska ha där men det kommer att bli något slags förvaringsutrymme, lite walkincloset / gästrum.
Får bli en miniatyrbild för jag blir stressad av att bara se de !! haha dörren hålls vanligtvis stängd. Nu sover Inakis pappa där,
 
 
 
tredje rummet till höger är vårat sovrum, enkelt men harmoniskt! Jag som har målat garderoben, lite ojämt men jag är ändå stolt.
 
 
och sist har vi då hjärtat av hemmet! Som inte riktigt är hjärtat här, litet och konstiga färger gör att det inte riktigt är mitt favoritrum. Men det funkar fint och jag gillar det! Vet inte varför det är så små kök i nästan alla hem här i Spanien? längtar tills jag blir rik och ska köpa mitt strandhus, då ska jag ha ett gigantiskt kök, med vitt och rostfrittstål! Och spegelmosaik <3
 Ser jätte fult ut på bilderna med massa diskad disk osv men det är alltid kaos överallt nuförtiden..
Ni får se den oslipade sidan av mig
 
Tänker måla denna stol i någon trevlig färg, kanske turkos? Och ja, jag är beroende av påsklämmor.
 
Dörren i köket leder till skräprummet haha det är inte heller färdigt, nu när Inakis pappa åker hem så ska han ta med sig alla möbler som ni ser på bilden och sen har jag inte riktigt någon plan egentligen. Det ska va lite tvättstuga typ, eftersom tvättmaskinen och torktumlaren är där. Kanske någon praktisk bänk osv.
Usch så hemskt...
 
 
lyckas man ta sig igenom skräprummet utan att dö fuldöden så kommer man ut på terassen som är helt okej nu! Men den ska bli finare, tror jag har för mycket idéer. Vart ska man börja liksom?
 
Stökigt.. Haha kunde ju ha städat men dem höll på att laga mat så det kändes onödigt, sladden är till tvn som alltid måste va igång hela tiden, karlar...
Lycklig diskare
Jag är typ lite kär i min bouganvilla, planen är att den ska klättra upp på pergolans tak och bli som en blomstergrotta 😍 
 
 
Så det var vårt hem :D nu har ni en klarare bild om hur vi har det, kommer uppdatera alla förändringar! Det tar ju tid att bygga ett hem men visst är det kul. Saknar dock massa möbler och saker som jag har i Sverige, om vi är helt hundra på att stanna om något år så får jag kanske hitta någon lösning att få hit allt :) om du planerar att åka från norra Sverige till Mallorca med en lastbil kan du ju gärna höra av dig ;)

!

 

RSS 2.0