Lördag

Idag har jag målat lite fler planeter till Leos tavlor, blev tjusigt! Nu är jag väldigt trött, sova lite kanske? imorgon kommer jag eventuellt lägga upp ett "hemma hos mig" inlägg.
 
godnatt<3

Drink russian, drive german, wear italian & kiss french

 

Frunch!

 

Update

Förlåt för sämst update här på senaste, har inte riktigt haft tid faktiskt! Men lite uppdatering måste man ju ha 😄
 
 
Lite blandade bilder från idag.
Nu ska vi sova, godnatt<3

Min skatt!

 

Extra helg!

Idag är Inaki ledig för vi hade tid för Leonard hos doktorn! Dem skulle testa hans hörsel, den var bra :) 
 
 
Såhär fint blev vädret på vägen hem! Nu spöregnar och åskar det, mysigt <3 
Nu ska vi äta lunch och sen se på film och mysa! Älskar åsk-väder!!!

Formentor

 
 

Sunday!!

 
Idag ska vi på utflykt!

How cute

 

Viernes

 
 

<3

 
Min lilla tröttis igår <3

My frunchy

 

Some colour porfa

 
Är så riktigt vit, så jag ligger och suger in lite färg nu medans pluttis sover! Det är ju snart juni då kan man ju inte gå runt bland alla brunisar som något lik, he gäll int!

Min förlossning

Känner att det är dags att få ner det i text nu innan jag glömmer bort allt, känner att det redan börjar suddas ut lite ur minnet.
 
Allt började på lördag morgon (12 april) jag vaknade av att jag hade sammandragningar och det gjorde ont som en mildare mensvärk. Jag blev klarvaken på en gång, var det på gång nu? Rädsla, förväntan, glädje, panik! Allt kom samtidigt, försökte somna om - gick inte alls. Vid 6 tiden kom värkarna var sjätte minut och det började göra ont. Jag gjorde en lyxfrukost och försökte tänka på annat, tog en dusch och då tror jag min slemprop gick. Det blev iallafall väldigt kladdigt.
Värkarna fortsatte att komma var sjätte minut hela förmiddagen och sen avtog det till var åttonde, Inaki tjatade hela tiden att vi skulle åka och kolla satt allt var okej men jag tyckte det kändes onödigt eftersom värkarna inte var så täta ännu men han övertalade mig iallafall, lockade med att vi kunde köpa mjukglass på vägen.
Vi åt på mcdonalds i Inka och sen åkte vi till förlossningen, hade inte med mig bb-väskan eller nått för jag visste att det inte var dags ännu. Blev iallafall satt i en sån maskin som kollar bäbisens hjärtslag och värkarna, vet inte vad den heter? Allt såg iallafall bra ut och dem sa att vi skulle komma tillbaks när värkarna var tätare eller om vattnet gick. 
 
 
Natten mot måndagen vart väldigt sömnlös, jag hade värkar var åttonde minut ungefär och dem började göra väldigt ont men dem kom inte så ofta så det var bara att vänta! 
Vid sju på morgonen ungefär så gick mitt vatten men det var inte så mycket så jag var inte helt övertygad på om det var de eller ej, anyways så åkte vi till BB och jag fick först sitta i den där maskinen igen tills dem hade tid att undersöka mig. Då såg man att mitt vatten hade gått men eftersom det var så långt mellan värkarna så fick jag välja om jag ville va kvar eller åka hem ett tag, jag valde att åka hem ett tag.
Hemma så började det göra jäkligt ont och jag ville bara vara i fred, försökte vila så mycket som möjligt men det var ju inte så lätt när det gjorde så ont. På eftermiddagen hade dem fortfarande inte börjat komma tätare men jag var trött och less ( hade ju vaknat vid 4 på lördagsmorgonen och knappt sovit något sen dess) så vi bestämde för att åka in på riktigt, tog alla väskor och hoppade in i bilen mot Inka! Värkarna under bilfärden var hemska, måste ha varit sättet jag satt på men usch vad obehagligt det var. Huvva..
För tredje gången kom vi till akutmottagningen och dem kom och hämtade oss till bb, jag fick sätta mig i maskinen igen och sen undersökte dem hur öppen jag var, hade inte hänt så mycket sen morgonen. Hon förklarade att jag skulle få ett rum på bb och om det inte hade kommit igång på tisdagmorgonen så kunde jag bli igångsatt om jag ville.
 
 
Jag blev skjutsad i rullstol från förlossningen till bb, väl där fick jag ett rum med en annan tjej. Hon kunde inte heller spanska, eller engelska.. Bara arabiska och eftersom min arabiska inte är på topp var det teckenspråk som gällde!
Det var iallafall väldigt fint och fräscht där, Inka har ett ganska nybyggt sjukhus. 
Väl på bb hade mina värkar nästan avtagit helt vilket var väldigt skönt! Kunde äntligen få några timmars sömn och samla lite krafter till morgondagen. Jag sov i sängen och Inaki i en fotölj.
 
Morgonen så åkte Inaki hem och duschade, jag fick frukost ( visade sig att det var det ända jag skulle äta den dagen hade jag vetat det hade jag kanske ätit lite mer)
 
Detta fick jag i mig, sedan kom en rullstol och hämtade mig! Upp till förlossningen, Inaki mötte mig där och vi fick komma in i ett "förlossnings"rum. Jag fick ta på mig en sjukhusskjorta och vara utan trosor haha..
Vid 9-tiden ungefär satte dem in droppet med det som sätter igång förlossningen, jag var kopplad till den maskinen som mätte mina värkar/ barnets hjärtljud hela tiden.
 
"Let's do this" innan jag visste vad som väntade,fortfarande råtaggad!
 
 
Denna följde med mig även på toa, bökigt!
 
från början så var det mest väntan och värkarna var inte så farliga, jag kunde ta dem bra genom att andas och tänka positivt. Barnmorskan ( som btw var hur söt som hellst) ökade sakta upp intensiteten på värkarna med att öka droppen. Sakta började smärtan komma högre och högre, vid 2 tiden så skulle hon kolla hur öppen jag va och då vet jag inte exakt vad hon gjorde, jag antar att hon "tog hål" på något för ut kom jätte mycket fostervatten - det liksom forsade ut mig. Denna vätska var lite grönfärgad och det förklarade hon berodde på att bäbisen bajsat där inne, oftast inget farligt men man måste bara vara lite mer försiktig och ha lite bättre koll.
Nu började värkarna göra jävligt ont, det gjorde så ont att det bara "ringde" i hela huvudet. Det är omöjligt att beskriva den smärtan jag kände , jag ville helt ärligt ta livet av mig! Jag var så jäkla sur på alla kvinnor - varför hade ingen sagt till mig hur ont det faktiskt gjorde?? Jag ville bara dö, hur skulle jag klara av det här? Varje gång det började trappa uppåt på värkmätaren och jag förstog att en ny värk var på väg så kände jag sån hopplöshet. Aj, aj, aj. Det ända jag tänkte var snälla låt detta vara över nu, jag orkar inte mer! Som om inte smärtan var nog så bara rann det fostervatten ur mig hela tiden som nån fontän, jag kände mig så äcklig och ofräsch + att jag hade så otroligt ont . ( I Spanien använder man inte lustgas, kanske hade hjälpt lite?) Jag hade också fått feber nu så jag fick en till drop-påse inkopplad med antibiotika. Det var så hemskt, usch!! Förskräckligt är ett milt uttryck.
Vid fyra tiden sa barnmorskan att " du måste själv säga när du vill ha epidralen (stavas?)" NUUU!! Allt som kan tänkas ta bort iallafall lite av detta, jag tänkte snälla Gud hjälp mig! Jag klarar inte mer.
Vid 5 tiden kom ett helt gäng in i rummet, antar att det var läkare? Jag var helt borta i smärta men dem tvättade först ryggen och sen sa dem att jag skulle kuta med ryggen och vara heeeelt stilla ( hur lätt är det när man får en värk? Fett svårt ska jag säga er) kände att det rann blod längst ryggen när dem satte in den, vet inte om det är normalt? Brydde mig inte alls då förtillfället, Efter dem satt in denna epidral så dämpade dem belysningen och la upp mina ben, puffade till kudden och när den väl kickade in HALLELULJA omg det bara tog bort ALL smärta, jag kunde bara känna att magen blev hård under värkarna INGEN smärta alls. Det var så underbart, nu var det bara att vänta tills jag va tillräckligt öppen. 
 
 
 
 
 
har hört att denna bedövning kan sakta ner värkarbetet men här vart det tvärt om. Nästan på en gång började jag känna att det tryckte neråt men eftersom jag var så bedövad så kände jag inte riktigt fast ändå gjorde jag det (haha låter jätte flummigt men det var så det kändes) jag tryckte på knappen så kom tjejen och hon kollade hon och mycket riktigt så var jag fullt öppen. Från typ 3 cm innan epidralen till fullt öppen på väldigt kort tid, fick värsta adrenalin kicken! Nu är det nära.
Härifrån är mitt minne lite suddigt, vet inte om det var från bedövningen eller adrenalinet men jag kände mig typ lite "full", salongsberusad, lagomt mysig bara ;)
Hon gjorde iordning allt som behövdes, sängen ändrades så att jag satt lite mer och sänktes i andra ändan så hon satt där. It was time to push! Och det gjorde jag, tre gånger kanske på varje värk. Det var väldigt svårt för jag kände ingenting downstairs, "krysta" "krystar jag??" Haha ja det gjorde jag tydligen men jag kände ingenting, bara ett svagt tryck neråt. Jag har ingen aning om hur länge jag krystade, plötsligt var rummet fyllt med människor. En barnläkare var där, barnmorskan, en till barnmorska, hon som satt epidralen, en annan doktor. Fullt hus! Vet inte om det är normalt eller om det var för att jag hade feber + det där med fostervattnet? Iallafall fick jag ett tjockare band ovanför sängen som jag kunde dra i samtidigt som jag krystade och det hjälpte, nu var han nästan ute och jag tryckte och plötsligt så var han bara ute! (20.12 den 15 april) Det kändes som 1 minut men tror det var kanske 3 sekunder, han var helt stilla och alldeles blå, inget skrik och jag hann tänka " han är död" jag tittade på Inaki med panik ska det vara såhär? Varför rör han inte på sig? Dem klippte navelsträngen på en gång och barnläkaren tog han till sidan och såg inte men det lät som att han sög upp nått med en sån sug dem använder hos tandläkarn och då kom skriket! Och han började sprattla som en liten fisk, kännslan jag fick då var obeskrivlig lättnaden, lyckan omg jag gjorde det!! Fort efter det fick jag han inlindad i en filt och jag fick hålla i honom för första gången och äntligen se denna lilla person som jag haft inuti mig i 41 veckor och en dag. Det var så sjukt! Det var så underbart, lyckligaste stunden i mitt liv. Han var så fin och lugn, bara låg och titta på mig<3 Dem fixade till mig där nere och sen "fixade" dem till Leonard. Han fick en liten tröja och en mössa.
Han vägde 3860 gram och var 52,5 cm lång!
Det var en ny barnmorska som tog hand om mig efter hon kunde jätte bra engelska och såg exakt ut som Malins mamma, kändes tryggt ;) sen kom dem med min säng från bb och vi blev rullade dit!
jag och min lilla Leo <3
 
 
 
Det var den hemskaste upplevelsen i mitt liv! Jag tänker inte ljuga och säga att " all smärta var glömd direkt han kom ut" för det var den verkligen inte. Jag mår fortfarande dåligt när jag tänker på hur ont värkarna gjorde- usch! Det blir nog inga syskon, iallafall på väldigt länge.
 
Men såklart så var all smärta värd den fina belöningen man fick, min älskade son! Det underbaraste man kan tänka sig. Jag är så tacksam att det gick bra, att han kom ut som den friska fina lilla pojken han är<3 jag tackar Gud varje dag! Så lycklig gör han mig, min fina Leonard.
 

Mat!

 
 

Pw

 

Ny solhatt

 
 

Svar på frågestunden

 
 
 
Hur uttalas Leos mellannamn egentligen? Sjukt nyfiken, videoinlägg på det, TACK!
Svar: Det beror på vem du frågar ;) jag och Inaki säger bara Leo för det mesta. Om någon i svensk säger det är det nog Le-O-nard, så säger iallafall jag. Alla spanskar säger hans namn på samma sätt som man säger Leonardo Davinshi (stavnings fel?? Haha) fast utan o-ett, man rullar lite på Bokstaven R.
 
 
Vilket språk talar Leo?
Vilket språk pratar Leo?
Svar: Leo är ju bara 5 veckor så han pratar inget språk än så länge, bara skrikspråket.
Men om ni menar vilket språk han kommer och prata så får vi se, jag kommer bara prata svenska med honom och Inaki pratar nog mest catalan när han är själv med honom eller spanska om någon av hans kompisar är här.  jag och Inaki pratar engelska med varandra så får vi se vad han snappar upp :) Det viktigaste för mig är att han lär sig svenska om vi ska bo kvar här för spanskan kommer ju komma naturligt med dagis , kompisar och skola osv.
 
 
När du födde.. pratade personalen engelska med dig eller fick Inaki översätta allt? Dom är ju liksom SÄMST på engelska där? (och förlossningsberättelsen, tack)
Svar:
det här var jag väldigt orolig för innan men det gick himla bra faktiskt! Ingen av dem som var med under min förlossning pratade ett ord engelska men det tänkte jag inte på förren efter så jag tror att min spanska är lite bättre än vad jag tror (förståelse inte prata) och hon som tog hand om mig mest var väldigt lugn och sakta när hon pratade så det hjälpte mycket!
Förlossningsberättelse kommer ;)
 
 
 
svar:
Att vara mamma känns helt fantastiskt! Visst kan det vara frustrerande och jobbigt ibland också när man inte har haft tid att äta eller duscha på hela dagen och han bara skriker och skriker ;) men det är ändå underbart! Svårt att beskriva kännslan men det är bara obeskrivligt awsome<3
 
 
 
 
 
 Hur länge har du och din sambo vart ihop?
Hur träffades du och din fina man? Kan inte minnas att jag hört den historien! 
Hur länge har du och din kille varit tillsammans? 
Och hur träffades ni?
 
svar:
 Varning långtext
Jag skulle nog kunna skriva en hel bok om hur jag och Inaki träffades, så mycket minnen. Vi träffades 2012 när vi jobbade på samma hotell, jag jobbade som entertainer och han som vaktmästare. Jag kommer ihåg när jag såg honom första gången, det var inte kärlek vid första ögonkastet men jag tyckte han var så jäkla snygg! Först så var han bara härligt ögongodis för mig men sakta fick jag några slags känslor för denna person som jag aldrig pratat med, jag ville prata med han men fick som inte något läge någonsin, jag kommer ihåg att han kom till minucluben och skulle fixa toaletten och jag blev så himla nervös (ingen kille har någonsin fått mig så förut) jag kunde inte säga något förren han skulle gå då jag (skrek?) "gracias guapo" tack snygging på ett väldigt awkward sätt... Veckor gick, jag försökte att inte stirra för mycket på honom på rasterna, vi åt alltid lunch samtidigt som vaktmästarna. Men varje gång han kom in i matsalen så var det som på film när tiden stannar och det lyser runt honom, omg han va så snygg!!! Dröjde mig alltid kvar så länge som möjligt för att titta (väldigt diskret) på honom. 
Jag ville ha ett moment med honom ensam så vi kunde prata, jag visste liksom ingenting om honom. Kunde han ens engelska? Jag fick inget moment så en dag efter lunchen när han och hans vaktmästar kompisar skulle gå ut och röka så slank jag med dem ut och frågade efter en tändare (hade egentligen nästan slutat röka denna sommaren men var ju tvungen att ha en anledning) Inaki tände min cigarett och där satt jag med alla vaktmästare PANIK vad säger jag nu då? Alla pratade spanska med mig, fattade inget, play cool! Kommer inte ihåg exakt vad som sas men jag lyckades iallafall få fram nått as cheesy typ "jag behöver en spanska lärare ;) ;)" kollade på Inaki och han bara svarade något cheesy tillbaka typ " jag kan va det men inte gratis, en mojito på royal beach" och så log han sitt vackra leende och jag smälte inombords. Måste haffa denna karl!
Varje dag tjatade jag till Kim hur underbart snygg han var och hur mycket jag ville ha honom, det blev nästan jobbigt! Jag bara måste ha honom så enkelt var det.
Tillslut så fick jag ett moment med honom ensam en dag när jag skulle gå till supermarketen för att köpa snacks till barnen.
Han höll på att laga golvet utanför baren och va svettig och rå snygg som vanligt. Små pratade lite om hur varmt det var, han frågade vad som stog på min tatuering osv. Iallafall så sa han innan jag gick att jag hade så vackra ögon, jag försökte dölja hur glad jag blev skrek typ inombords av glädje. Man måste ju spela lite svår ofc :) sen skuttade jag bort till minicluben och berättade för mina girls vad som hänt. Happy day! Äntligen hade jag fått ett moment, han kunde engelska och han flirtade med mig, thank you lord!
På midsommar så skulle jag gå och kasta sopor från midsommarstången alltså blommor och sånt, vem är i soprummet om inte "den snygga vaktmästaren" visste ju knappt vad han hette.. Anyways så gav jag han en blomma ;) Och dagen efter så var jag nere utanför källaren och kollade på när Rasmus (min kollega) klippte backdrops, då ser jag Inaki gå förbi inåt i källaren " åh typiskt att jag inte var där" kunde vi ju ha fått prata lite kanske. Aja börjar gå källarvägen tillbaka till minicluben, kommer runt hörnet och där kommer han mot mig och vi stannar pratar lite typ hur mår du osv och sen så frågar han mig om jag vill gå ut med honom å ta en drink (OM JAG VILL?) "yeah okey we could do that" måndagkväll perfekt, var ledig tisdagen.. OMG jag va så lycklig! Måndagen kom, jag var så nervös!! Han skulle hämta upp mig utanför hotellet på kvällen efter jag slutat jobba. Tänk om han inte kom? Men det gjorde han och vi åkte till cinco oceanos på vår första dejt, sen skulle vi åka vidare han undrade om jag ville åka till enyoj (en bar) "kan vi inte åka hem till dig" sa jag, jag va less på att vänta! Hade väntat tillräckligt - ville bara kyssa honom och det gjorde jag! hela natten, precis här i det rumm som jag nu sitter och skriver i. 
Efter den natten spenderade vi varenda natt tillsammans hela sommaren, och hösten, vintern osv. Det var så vi träffades<3
 
 
  Vilket språk talar ni med varandra?
svar:
vi pratar engelska, skulle nog säga spanglish! Jag pratar engelska och slänger in lite spanska ord. När jag är riktigt arg pratar jag svenska 😏
 
 
 Var det kärleken som fick dig att stanna kvar ?(förstår att du jobbat på Mallorca).
svar:
Ja det kan man nog säga, efter sommaren 2012 var jag helt sjukt trött på mallis ville verkligen hem och bo hemma ett tag, vilket vi också gjorde men sen flyttade vi tillbaka, fast jag hade börjat sakna Mallorca väldigt mycket så det är mycket möjligt att jag hade kommit tillbaka även om inte kärlek fanns med i bilden. 
 
 
 
 
Vilken är din favorit frukt?
Svar:
Det finns så många så det är svårt att välja bara en men jag skulle nog säga en perfekt mogen nektarin!
 
 Om du kunde ändra en ting i livet ditt, vad hadde det varit?
svar:
jag skulle vilja ändra det faktum att har lite svårt att leva i nuet och slappna av. När jag äter middag kan jag tillexempel sitta och tänka på disken, så fort jag har gjort klart något projekt i hemmet så börjar jag tänka på nästa. Skulle vilja bli bättre på att bara njuta av nuet och inte tänka så mycket på framtiden, det är mitt personliga mål denna sommar!
 
Vad ska du i sommar?
svar:
antar att det ska stå göra där också? I sommar ska jag bara njuta av min bäbis och ledighet. Extra mycket ska jag njuta när min familj och mina vänner är här. Ha en massa fina middagar och förhoppningsvis se massa vackra nya platser och ha några mysiga picknicks med min lilla familj!
 
 Vad är det bästa med å bo i mallorca?
svar:
Det bästa med att bo på Mallorca är definitivt vädret, att ha ca 9 månader vår och sommar istället för 4. Sen närheten till havet, jag älskar havet det gör mig lycklig och lugn. Jag älskar också det lugn alla människor här har och man njuter lite mer av livet.
+ att det alltid finns något att göra, finns så mycket att se!
 
 
kan du skapa en video till bloggen?
Video inlägg på erat hem!! 😊
svar:
mjaa, är sjukt oteknisk! Och sen tycker jag inte om att bli filmad ;) (höra min egna röst är hemskt) men kanske kan filma utan mig i själva filmen. Vi får se!
 
 
När ska ni bestämma er för att flytta hit är min fråga ;) ♡
Kommer ni flytta tillbaka till sverige någon gång?
Kan du tänka dig att flytta tillbaks till Sverige?
svar:
Det jag saknar med Sverige är min familj och mina vänner! Förut var listan lång med vad jag saknade men nu är det i stort sett bara det som jag verkligen saknar. Annars har jag börjat trivas väldigt bra här med lägenheten, vardagen, vännerna. Tanken att Leo ska få växa upp här känns jätte bra även om en sida av mig vill att han ska växa upp på samma sätt som jag i Sverige just för att jag älskar den uppväxten jag själv hade men jag kan ju ge han det också för vi kommer ju alltid komma till Sverige så ofta vi kan. Så just nu känns en flytt till Sverige inte aktuell. Det är liksom enklare för oss att bo här, Inaki har jobb och det är nog lättare för mig att få jobb här med än hemma. Vi har en stor lägenhet där vi kan fixa hur vi vill. Som sagt vi blir nog kvar ett tag till iallafall :) men man vet aldrig.
 
 
 vilka länder har du varit i?
svar:
Jag har varit i Finland, Tyskland, Frankrike, Turkiet, Grekland ochSpanien förstås ;) 
 
 
 Vad er favoritplatsen din? 
svar:
min favorit plats måste nog vara i Bäck! Där vi har firat varenda påsk och julafton sen jag var väldigt liten, ätit nyplockade jordgubbar och nybakade bullar på sommaren, lekt i skogen osv. Alla finaste minnen har jag där<3
 
 
 

Hur länge har du bott i Spanien? Varför flyttade du dit?

Svar:
första gången jag kom hit var 2011 i maj så har jag ju bott lite till och från här och i Sverige sen dess :) mest här. Jag flyttade hit för jag fick jobb!
 
 
 
Kan du prata spanska? 
svar: 
Lite! Förstår ganska bra, pratar inte jätte bra men kan göra mig förstådd iallafall. Det går sakta men säkert framåt ;) tror problemet är att jag tycker det är pinsamt att prata särskilt på affärer och med folk jag inte känner måste ta mig förbi det och sen kan jag nog lära mig!
 
Vad har du gjort i spanien,jobb osv.
svar: jag har jobbat som entertainer på tre olika hotell men för samma företag. Jag har varit i miniclub och teenyclub, haft aktiviteter med barn och ungdomar. 
 
 
 Hur länge ska du vara mammaledig?
Svar: 
 Jag kommer vara mammaledig i ett år iallafall och sen är nog tanken att han ska börja dagis. 
 
 
 OOch hur funkar det med mammapenning där?
Svar:
I Spanien är mammaledigheten väldigt kort vad jag har förstått, man har rätt till fyra månader mammapenning och ledighet. Det finns dagis för fyramånaders bäbisar vilket jag tycker är ganska sjukt! Men som sagt ett år ungefär har jag tänkt att vara hemma, vi får klara oss på Inakis lön när mammapenningen är slut! :)
 
 
 Är det inte ensamt utan familj, nära vänner eller ens någon som pratar ditt egna språk nära, spec nu när du fått barn? Eller du kanske har det i mallis!
svar: 
Ja asså jag skulle inte säga att det är ensamt för jag har fortfarande så många fina människor runt mig men det är klart jag saknar min familj, släkt och vänner enormt mycket! Men tror att det har blivit bättre nu efter Leo föddes för nu har jag inte tid att känna mig ensam och sakna folk så mycket. Det var värst när jag var gravid och slutade jobba, usch vad jag kände mig ensam! Men nu är det bra, träffar någon svensk vän då och då och det är faktiskt jätte skönt att prata sitt egna språk ibland - det behövs :D 
 
 
Ingen fråga... men ett "hemma hos" repotage hade varit trevligt! 
 
 svar:
Jag ska göra ett "hemma hos"inlägg när jag har städat nästa gång (inte varje dag jag gör det nuförtide) man vill ju att det ska se lite fint ut iallafall ;) men då ska jag visa varenda liten vrå, till och med dem ofärdiga delarna!
 
 
 
Och det var allt för denna frågestund! Tack för era frågor <3 :D
 
 
 

Besviken...

Jag måste säga att jag är besviken på mina läsare, här öppnar jag mig som en bok dag efter dag! Haha nä inte riktigt, som en pekbok för bäbisar kan vi säga.
 
Och vad får man tillbaka? Inget, inte en fråga till min lilla frågestund. Fast jag ber på mina bara knän ish :)
 
Det blir bloggpaus tills ni frågar något era tysta filurer

Sabado

 
 
Det blev jätte fint på terassen! Love it, har för övrigt haft en jätte trevlig dag med Kim. Avslutades nu med grillning och nu är jag helt slut, verkligen sovdags.
Anngående en kommentar
 
Absolut kan jag det! Vi kör nu på en gång, men ni får lova att fråga något då, även om ni inte undrar något så kan ni väll hitta på en fråga för att vara snäll ;) satt jag inte behöver sitta här som nått mobboffer utan frågor. Fråga! Jag ska vara helt ärlig. VAMOS
 

Byggelibygg

 
Idag borras det och sågas här i trädgården! Det ska bli ett "solskydd", jag vet inte om det har något namn? Som ett partytält fast utan tältduk utan med gardiner, kommer bli jätte bra iallafall nu när solen börjar va lite för varm!

Lite fredag

 
 

How to make a soup

 

15maj

Rainbowmood

Min lilla fina!!

 
Imorgon är Leo en månad gammal! Det har gått jätte fort men samtidigt långsamt, hade ju tänkt att skriva en förlossningshistoria men när har man tid för sånt ;) Jag tycker att min lilla plutt har växt jätte mycket. Han har redan växt ur 2 pyjamasar och han har börjat le <3 skrattar gör han bara i sömnen haha, jätte gullig!
Min stor-kille!

<3

 

Lunes

 
Fick mig några minuters sol idag innan lilla plutten vaknade, på dem få minuterna hann jag få soleksem? Mycket märkligt, har aldrig haft det förut. Men jag hade en ny sololja och det kanske berodde på den, den var misstänksamt billig!
Annars har detta varit en skrikig dag hoppas att det innebär en lugn natt :) fingers crossed! Leo ligger nu i sin egna säng för första gången och planen är att han ska sova där hela natten, saknar han! Jätte fjantigt för han ligger ju en meter ifrån mig men ändå, min lilla älsklingsnöt <3
Fick oväntat besök idag av Inakis mammas kompis, då fick man allt skämmas! Så jäkla stökigt vi har det nu. Pinsamt pinsamt men men det finns ju värre saker i denna värld

Slut på denna vecka!!

 
Lite bilder från dagen! dagens lunch och dagens besök, alltid lika trevligt att träffa Victoria och Chris!!

Lovely

Igår tänkte jag att Leo skulle va vaken hela natten för han hade sovit i stort sett hela dagen lång, men ack så fel jag hade! Han somnade 11 och sov ända till halv sju, omg halleluja. Tänk vad skönt om alla nätter kunde vara så ;) men vi kommer väll dit så småningom.
Idag tänkte vi ta oss till någon stenig strand och hitta lite stenar som jag kan ha runt mina kaktusar i en skål. Det är lite molnigt väder vilket är bra, vill inte att Leo ska få för mycket sol på sig :)
 
 

Eurovision!

Trött?? Nej nej
 
Äntligen hittat ett ställe med riktig god pizza och hemkörning, mums!
 
 
Ser Eurovision ofc! Tänkte först rösta på Sverige men sen hörde jag låten och den kommer ändå inte vinna så pass på det. Tycker annars att det var ovanligt bra låtar , svårt att gissa vem som vinner. Grekland eller Ungern kanske? We shall se!

Lördagen

 
Lånade farfars stora bil, läskigaste dockan 😳 hah whats that about abuelo...
 
Lilleplutt var vaken hela vägen hem och såg så förundrad ut över att åka bil, jätte söt<3
 
 
Köpte världens sötaste mini-kaktusar på bauhaus , hur fina? Och en annanasplanta som är typ underbar. Älskar min nya planta
 
 
 Och lampslingan vart ju fab i trädet!

Viernes

 
I en av dem babyboxarna jag fick på bb så fick man ett litet kit med duschkräm, lotion och badgrej som jag tycker jätte mycket om, det luktar så gott- liksom hör ihop med babylukten på nått sett. Dessutom gör det Leos hår jätte fluffigt och fint! Iallafall så kom en vän och hälsade på för första gången och så fick vi just dem krämerna i present! Yey :D och chocklad...har planerat att börja ett nyttigare liv men folk bara förstör för mig ;) "på måndag" har jag sagt dem senaste helgerna. Denna måndag kanske det sker på riktigt, kanske...
 
Idag har Inaki vart ledig- skönt med lite extra helg! Det är kaos utanför vår lägenhet just nu, Iron man tävling i helgen precis runt knuten så har dem stängt av vägar och nu går all trafik utanför vårt hus istället, det var ett mission att ta sig ut med soporna till andra sidan vägen ;)
 
Imorgon får vi se vad som händer, antingen så går vi och kollar på Iron man lite (har absolut inget intresse för triatlon,cykling, löpning osv men ändå) eller så kanske vi ska ta oss till Ikea :) skulle behöva köpa lite nya glas då många gått sönder samt bestick för hälften har mystiskt försvunnit (Inaki tar med dem till jobbet och slarvar bort dem) och en solsäng! Mycket behövligt.
 
Mil besos mina kära <3

Pruttis

 
Så här söt är man idag! Dem 10 minuterna då vi inte skriker och bråkas <3 Min lilla surpuppa

Yo

 

Jardin

 
 
Blir så lycklig när det jag planterat börjar knoppa ut och växa! Inomhus bara dör allt men det kan nog bli något där ute på terassen!! Sakta men säkert

Hello There

 

Nattinatt :*

 
Seriös pose och en smutsig spegel :)
bäbis har precis däckat och jag är inte långt ifrån, åh så galet skönt det ska bli med lite sömn <3

Pollo

 
Igår åt vi kycklingkebab till middag, smarrigt! Nu sitter Leo och äter lite frukost, förhoppningsvis så somnar han om efter det :D

..

Kaos-hemmet i bakgrunden
 
Sover med sina kompisar
 
 

Godmorgon

 

Trabajar papa!

 
 
Sitter och kollar på pappsen när han jobbar!
det blir tjusigt

<3

 

Relax

 
Jag är verkligen cocoloco , älskar kokos (OBS söta sliskiga kokos inte nyttiga äckliga) nu när jag inte dricker malibu varje helg så får man hitta ersättare, just nu är det denna yoghurt som gäller! Fantastiskt god.
Bild nummer två är vad som pågår idag, Inaki har lånat hem nån maskin från jobbet och tydligen så kommer den få golvet att skina bright like a Diamond ❤

Lördag

 
Älskar helg ❤ då jag får ha båda mina killar hos mig!

Wuup!!

Kom precis på att det var fredag -yey!!!
 
 

<3

 

1 maj

Idag fick Leo sin första post!

RSS 2.0