How i want my weekend to look

 

Wetseal.com

 
 

A perfect morning

 
En filt + en bärig frukost + Kardashians
 

Indian/mexican

 

Lilac

 

Dagens små projekt

 
 
Det är så mycket som måste fixas hela tiden känns det som, gardinstången såg helt förskräckligt ful så den fick lite färg. Jag tycker det blev mycket finare!
Sen har jag börjat på utebordet, ett varv har jag målat och det fick va nog för idag! Jobbigt att måla när man är gravid!! Ska måla klart imorgon om vädret tillåter.

Torsdag?

Har tappat tidsbegreppet totalt, vad är det för dag? Torsdag :) Snart helg igen, awsome!!
 
 
 

Morninginspo

 
Lite suddiga men helt fantastiska bilder @vicki_ellen1 på insta

The dinner

 
Ser ju jätte äckligt ut men det var faktiskt gott!
Räkgryta

Hmm

Ska det va så svårt att möblera ett rum?
har testat alla möjliga olika möbleringar men inget känns helt rätt. Tror det är den lilla bäddsoffans fel, den känns klumpig och fel placerad överallt. Men den är väldigt skön att ligga och vila sig i!
 
 
 

Pinaaa <3

 

Update av dagen so far

Nämen hejsan! Tänkte bara säga att ultraljudet gick bra, allt såg perfekt ut. Han ligger som han ska osv, vi fick se ett litet ansikte :D inte så litet heller, han var en riktig liten tjockis ❤ såg ut som en liten sån där budda-staty. Hur söt som hellst och han låg och tuggade på sin hand Aw.
Man kunde se honom jätte tydligt men på bilden vart det inte lika tydligt men man ser honom ju ändå: 
 
Aw <3 haha han ser ut som grumpycat! Ligger där och kollar rakt in i "kameran". Vackra lilla du.
 
Efter det så åkte vi till Ikea, åt liten lunch med efterrätt- wienerbröd. 
 
Och sen så shoppade vi och shoppade, allt som kan tänkas behövas! Helt sjukt vad mycket vi lyckades trycka in i vår lilla clio: en bäddsoffa, ett skötbord, en säng, en matta, en badbalja, en barnstol, madrass, massa täcken och kuddar, smågrejer samt en garderob
 
så åkte vi hem, från strålande sol till mörka moln
 
Problemet var ju då när vi kom hem att vi inte skulle ha någon jäkla garderob. Vi skulle ju ha en byrå? Tyckte att det var ett väldigt stort paket för en byrå. Men med samma namn och pris så måste ju damen har klickat fel och lagret gett oss fel så nu måste vi åka tillbaka på lördag å byta till en byrå, drygt! Men jag tyckte nog att denna dag gick lite för bra innan - det ska alltid va något ;)
 
Och sen när jag lugnat ner mig från frustrationen av det där så har vi fixat iordning lite i rummet, eller pappan i huset jag har mest suttit och flinat. Det är så nära nu och när man ser allt komma på plats blir det så verkligt! Jag älskar det, this is really happening. Så underbart!
 
 

Tisdag

Har nån possitiv inställning till tisdagar för jag har haft det som min dayoff så länge när jag jobbade. Känns lite som en minilördag!
 
Idag har vi varit på banken och affären, nu har vi en liten pausa hemma och snart ska vi åka till Inka. Vi har tid 10.50 och jag är så nervös! Det slog mig precis att något kanske är på tok och då är det ju nu vi får reda på det, snälla Gud låt allt vara bra med min lilla!!
 
Efter Inka så ska vi åka till Ikea. Köpa allt det sista till 
Åhåå, äntligen är allt nästan klart! Och visst vart väggen söt? Alldeles babyblå <3 så himla trevligt att allt kommer på plats! 
Ska nog köpa mig en påse bilar också, kanske 2 ;) 

Lite husmans i solen!

Så skön dag ❤ så att man svettas för att det är så varmt i solen! Så det fick bli lunch utomhus, korvstroganoff- favorit! Iallafall för min egen del så Inaki får stå ut med det ibland ;)
 
Annars har inte hänt så mycket, städmåndag, hängt upp nya gardiner åså. Imorgon har Inaki tagigt ledigt för vi ska till Inka på ultraljud och det ska bli så kul att se mitt lilla monster igen :D var ju jätte länge sen sist, då vecka 21 och nu är vi i 34! Skillnaden är väll väldigt stor, hoppas vi får se ett litet ansikte!! 😍
 
 

All I see is white

Snacka om jobbig dag, måla måla måla!! Dörrar, garderober, väggar. Nu är allt vitt iallafall som ett vinterland :)
Så jobbigt för allt tar sån tid, luftfuktigheten här är väldigt hög så tar dö lång tid för väggarna att torka tills nästa lager. Så någon blå vägg hanns inte med. En annan dag!
 
här kommer en bild på min nya vattenkanna, mycket mer rosa i verkligheten. Super fin,
bakom ser ni mitt nästa projekt: bordet som ska bli vitt ofc ;)
 

The little things make me happy

Har haft problem med att hitta hallon här på ön, iallafall till rätt pris! Jag har hittat färska hallon på alcampo åså men det blir ju så dyrt om man ska köpa dem pyttesmå boxarna och frysa in.
Men igår så hände något fantastiskt, istället för att handla på alcampo så åkte vi till Lidl i Inka som är lite större än vårat egna lilla i alcudia. Vad hittar jag där?
Frysta hallon ❤ i stora påsar!! 
2 kg fick följa med hem, fab fab!! Skulle köpt mer om plats fanns men det är lite tight. Men sånt här gör mig iallafall väldigt lycklig,
jag har också hittat en ny müsli som jag älskar (smakar exakt som min favorit i Sverige).
Som om allt detta fantastiska inte var nog så är det massa bakprogram på tv hela morgonen.
hello breakfastheaven ❤❤
 
 

Dagensdinner!

Passar på och blogga lite, tänkte sova men mitt lilla monster i magen har fiesta och är super aktiv så det är inte lönt jag försöker förren han har lugnat ner sig :)
 
Dagens middag! Många dagars middag ser ut såhär? Haha men det är ju så enkelt, smidigt, gott, billigt, räcker till lunch dagen efter. Listan kan göras lång! Och så himla onyttigt är det ju inte, om jag minskar på osten? Nästa gång ;)

Lite bättre dag!!

Nu har jag blivit lite friskare, fortfarande jobbigt att vara jag (ja jag tycker synd om mig haha) men kan ta mig från soffan iallafall,
 
började dagen med bauhaus och färg-shopping, hittade in på trädgårdsavdelningen igen och köpte lite grejer! Nu ni..
 
 
Efter det så mötte jag upp detta snygga par för lite amazing thaimat!! Super gott och super trevligt :)
 
 
Så fint och soligt har vi det också :D life is good! Nu ska jag vila lite och sen kanske jag skulle ta och måla klart det lilla jag har kvar på garderoben.

Soffpären

 
Asså jag dör så gulliga, så småa! Så liten låda <3  och sen adidas tightsen. Han kommer se ut exakt som mig :) haha
Lite större storlekar men jag passade på när det var rea och gratis frakt inom eu! @caliroots

"Buenas nachos"- mamma

 

Men tja!

 
Känner mig knappt levande! Ni vet när man är så sjuk så man bara ligger och jämrar sig, stönar typ? En sån härlig dag är det idag! Har knappt tagigt mig upp ur soffan på hela dagen, sådan tur jag har så är Inaki ledig och tar hand om mig <3 Lagar mat och åker till Apoteket, älskade karl! Nu håller han på och baka nån kaka, vad skulle jag gjort utan han? ❤
 
 

Sova? Nej nej,,

Negativ tjej.
har inte kunnat sova alls inatt, så fort jag lägger mig ner känns det som om jag ska spy sönder! Det känns ungefär som om jag har eld i halsen, tredje natten nu som jag inte har sovit vettigt.. Börjar bli lite sådär "off" zombiemode och riktigt otrevlig, ska gå till Apoteket direkt dem öppnar imorn för det här funkar inte längre. Måste ha någon slags medecin och sen sova bort det sjuka!
 
 

Kul...

 
Nu är jag också sjuk :( järnspikar! Har kanske sovit 2 timmar inatt, helt slut nu. Men men det finns värre saker i världen, ska gå till affären nu - toapappret är slut och det går ju inte för sig :)

Chill mode! Every day,

 

Inspo@ tumblr

 

Söndag

Chulo!
 

Spetsen

Kanske jag kan hugga folk snart med magen? Haha den känns jätte spetsig.
 
 

Taco time

 
 

Älskade helg!

 
Lilla bäbis fick också en allahjärtansdag present från sin pappa, en mjukis-skallra! Så gulligt <3
Idag är en väldigt lugn dag i detta hus. Min stackars älskling är jätte förkyld så vi vilar ut till max. Förhoppningsvis ger vilan resultat så vi kan måla imorgon ;)
 
Min lilla sjukling ❤

Amooor

 
Gjorde egen glass igår som jag bjöd min kära Inaki på den var så galet god! Helt amazing <3 ska lägga ut recept imorgon för detta måste alla testa.
Sen hade jag skrivit detta romantiska meddelandet med ljus, tror ni han ser det? Nej han går på som vanligt och trampar i elden och heller ut massa stearin på golvet :) only you my love! Tur att jag hade tagigt denna bilden innan så han kunde se hur fint det var innan ;) <3

Maränger!

 
För en plåt: 
2 äggvitor och 1,5 dl socker vispas hårt
mosa laktriskarameller om du vill ha med lakritssmak annars är mandelflarn väldigt gott! Rör i smeten, klicka / spritsa ut på plåt och grädda längst ner i ugnen 100 grader i 1,5-2 h. Låt sen torka i ugnen medans den svalnar!

San Valentin

Glad allahjärtansdag mina kära!
hoppas ni får en dag fylld av extra mys
 
 

Varmt!

Var precis ute och promenerade med min kära granne Joanna, shit vad varmt det är! Alldeles svettig och solbländad sitter jag nu här och tar igen mig :) 
Ska baka lite har jag bestämt mig för ska göra maränger och glass! 
 
 

Mint

 
Så det här är vad jag har åstadkommit idag, jag tycker hon blev drop dead gorgeous! Nu måste jag bara köpa lite ramar nästa helg när jag ska till Ikea

Wanties to mi casa

 
 

Hjälp!

 
Kan inte bestämma vilken av dem blå färgerna som är finast, ljusblå eller blå (båda är ljusblå men ljusare eller mörkare)
Nu får du hjälpa mig!

Lite barnrumspyssel

 
Ska göra två tavlor till barnrummet, kommer bli awsome!

Fresh!

 

Före-efter

 
Använde en gammal ram och sprayade den silver, hittade en karta på Norrland i en spansk gammal kartbok. Jätte fint! Men tror ni inte jag lyckas spräcka glaset? Faiiiil :(
Tror ändå jag ska hänga upp den, ser ju ändå coolt ut. Lite sjömansaktigt sådär

Sunshine!!

 
Idag är en fin dag! Har inte hunnit bli så varmt ännu men det kanske kommer, måste gå till banken idag och sen borde jag gå med lite saker till andrahandsaffären om jag orkar. Annars får jag ta det imorgon!
 

Awsome!

Så god potatismos jag gjorde idag! Jag är ju nästan lika duktig som mamma
och sen mulan på Disneychannel - det är ju nästan för bra för att va måndag.

Kan inte bli bättre

 
Jag älskar Kina affärerna det finns allt du kan tänka dig och sen kostar det inget, allt på bilden för under 25€! Helt galet , dock inte med dödskallen inräknad köpte den på en annan affär.
Men som ni ser är det någon som är lite pysselsugen :) Nu kommer jag inte ha tråkigt på hela veckan <3

Fint

 
Såg nyss dessa bilder från Kourtney Kardashians hus på Instyles hemsida, wow säger jag bara ❤ jag vill också ha det så!
Måste få in något vit/svart randigt i hemmet, så fint!
 

3%

Ni vet när mobilens batteri är nere på 3 procent och den snart kommer somna? Där är jag nu ungefär om jag va min mobil.. Har målat hela dagen lång och bärt ut massa sopor. Jag är helt slut nu :) känner för att gå och lägga mig , men klockan är ju bara sex och jag har inte äns ätit middag. drygt
 
 

Eftermiddagen i bilder

Så söt bild på Yaki! Haha han ser ut som en liten uggla. 
Vi åkte till Bauhaus för att köpa vit möbelfärg, igen? Haha undra hur många liter vi har förbrukat egentligen sen vi kom hit..
 
Gick igenom hela trädgårds avdelningen och har nu hittat en massa trevligt som jag ska plantera när jag har tid! Hur söta är inte dessa ananasplantor?
 
Fick mig en våffla<3 
 
Och godis 😏 det är ju trots allt lördag!
 
Inaki insisterade på att köpa denna jätte klocka så då fick han göra det, ibland gäller det att få dem att tro att dem har nån slags makt över inredningen i huset! Så är inte fallet ;)

Fredag!!

Nu är det fredag igen, jag antar så här i efterhand att veckan gick ganska så fort!
I helgen så ska vi måla lite och annars ska vi nog bara ta det lugnt :) 
 
 

Dream it, live it, love it!!!

Några bilder från dagens bryggpaus
 
 
En otroligt solig och underbar dag!! Det går inte annat än att älska livet en dag som denna, idag är det verkligen sommar här. Och det är helt fantastiskt :D 
Det liksom luktar sommar och jag blir alldeles mysig och varm inombords och när jag sen tänker på att jag kommer ha en liten bäbis i mitt liv blir jag ännu mer varm! Det är så mycket jag ser fram emot, allahjärtansdagfirande, semlebak, påskäggs-letande, födelsedagar, midsommarfester, strandhäng, baksidemys, lek i lekparker, utflykter, halloween och jul! Allt känns så mycket roligare nu när vi väntar en liten prins. Konstigt hur livet kan vändas helt upp och ner så snabbt men bara bli så jäkla underbart. Jag är så tacksam för allt livet ger mig <3

"People who love to eat are always the best people"-Julia Child

 

Morning!!

 
Godmorgon godmorgon!! 
just nu sitter jag och njuter av denna morgon,
det är grått och tråkigt idag men jag känner ändå att en lång promenad är ett måste, frisk luft ❤
 
 

Keeps happening

Varför kan jag inte gå in i en affär utan att köpa något o-nyttigt? :) haha det funkar lixom inte, men hittade jordgubbar också och det är ju himmla nyttigt! Det jämnar ut sig.
Glassen får dock vänta tills en annan dag för jag har redan ätit tillräckligt med socker (3 maränger och en minidonut... Haha) istället fick det bli mandarinsallad, också väldigt gott!
 
 
 
Jag hade beställt ett kuddfodral från h&m i december men det hade utgått i sortiment så jag fick ett litet presentkort som plåster på såret så jag köpte dessa två sötsaker, har redan tillräckligt med små babykläder så jag köpte en strl större som han kan ha sen <3
 
 

Dagens bulle

 
Dagens mage 30+3, en mage som gillar att sparkas väldigt hårt- dygnet runt :) 
Nu så är denna lilla plutts rumm helt tomt och redo för färg! Men det får vänta tills helgen, jag är inte så bra med att måla väggar.
 
Nu ska jag skura golven och sen ska jag gå till Lidl och köpa lite bröd!

Wanties

 
westving, saboskirt, gojane, VS, MK

Älskade du!!

 
Är det inte konstigt hur mycket man kan älska en person och bara älska denna mer och mer för varje dag? Jag är så glad att jag hittade dig! Jag är så glad att jag får vakna upp och somna bredvid den bästa människan i hela världen, så perfekt på alla sätt och vis <3
Älskade du!

Min drömträdgård

Låt mig presentera en inblick i mina tankar om hur jag vill ha våran baksida,
 
först och främst så har vi ett sånt typiskt "picknick bord" i trä med bänkar som sitter fast, det ska jag måla vitt och sen vill jag ha:
 
Sen så vill jag att Inaki ska bygga en sån här slags soffa som man kan sitta och fika vid
 
 
Sen skulle jag också vilja ha nått att ligga och sola/läsa i
 
Med
 
Och sen vill jag plantera massa olika växter: minipalmer, jordgubbar, tomater och min favorit klätterväxt som gärna får klättra sig runt överallt!
Bougainvillea
 
Och sist men inte minst massa accessoarer, stenar, snäckor, parasoll osv
 
En dag så är det på riktigt! 
Hoppas ni har en underbar söndag<3

Söndagslugnet

 
 
Vacker bordsdukning :) eller inte. Den här dagen har varit ganska o-effektiv som dem flesta andra dagar bara softar och njuter, ser nu på när svärfar och Yaki fyller bilen med möbler. Ska ju undvika att lyfta tunga saker så är inte mycket till hjälp men jag sitter och planerar barnrummet så jag hjälper ju till på andra sätt ;)

Lördag

 
Skulle kunna öppna min egna grönsakshandel nu? Jag vet inte vad jag ska göra med en hel säck kronärtskocka? Tips mottags gärna! 

Pina

Hur fint??
@zarahome 😍
 
Nu har pappa Ramon kommit hit, rensningsdags! Wuhu

RSS 2.0