Hola

 

Aloha

 
 
 
 

Glad midsommar mina kära

 
 

Hallådär

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excellente day


Järnspikar

Efter bara en dag här i mallis så har jag hett sönder min kamera på mobilen???? Alltid ska dem gå sönder här..... Men det funkade ju på snapchatt så det kanske går till sig snart!!! Fingers crossed
 

Vänta lite

Så mitt plan är försenat 40 minuter så passar på med en liten blogg, börjar bli rå taggad nu kan typ inte sitta still och ändå är det det jag ska göra i 4 h ... Iallafall ska jag nu flyga iväg till mitt kära Mallorca och till mitt älskade viva ;) 
 

Resfeber?

Nu kittlas det lite i magen, några timmar kvar bara!!! 
 

Adios

Asså gillar inte att säga hejdå till folk.. men imorgon åker jag och får träffa min lilla älskling äntligen! Men usch vad jag kommer sakna alla, men det ska ändå bli så jäkla kul :) 
 

Torsdag


Costas

jag är typ skelögd :)

Nämen hallå

Jag vet att min mamma älskar när jag lånar hennes kläder :) haha. Kan här meddela att jag kommer att jobba på viva tropic denna sommar! Snart har jag gått igenom alla viva hotellen ;) ikväll ska jag ut och äta med mammsen och Ulla <3
 

Måndag

 Idag har jag färgat håret och sen har jag varit hos min älskade mormorsmor <3

helgen

ja ni då har ni helgen här i bilder! lite stuga och en sväng till varuhuset och sen så lite bilbingo. och frågan ni alla vill ställa, såg jag verkligen en hare? Ja det gjorde damen!! mitt på ersboda hoppade den runt vid vägen.

RSS 2.0