Today is mine

 
Underbart med sol! Man får ju värsta lycko-kicken :)
Tog kort på någons hus haha jag gör ofta det? Creepy girl over here! Men ibland blir jag så inspererad av något så jag bara måste ta en liten bild, jag älskar det huset! Tror inte någon bor där, ser alltid så övergivet ut. Slöseri? Då kan ju jag få bo där :) hah

Dulce

 

Mango muy juicy

Dagens mellanmål
 
 
Tänkte bara säga att allt gick bra trots att det va en som inte pratade engelska, kan väll kanske mer än vad jag tror ;)
Allt va som det skulle iallafall och det var ju himla skönt.
Nu sitter jag och tänker på vad vi ska göra åt baksidan, jag tror jag har för mycket idéer! Måste försöka styra upp det här i huvudet :)

Gorda

 
Nu ska jag gå till vårdcentralen :) lite nervös är jag! Första gången jag går dit ensam, snälla låt det va en av dem som pratar engelska!!
Är också lite nervös för att se hur mycket jag har gått upp i vikt var jätte länge sen jag vägde mig nu. Spännande spännande!!

Myskväll

 

"Blessed are those who see beautiful things in humble places where other people se nothing."

 

Lunchtips

Kikärtsbiffar med chili-creamcheese, 
 
 
Vi har fått massvis med kikärtor, linser och bönor av Inakis farmor så jag har bestämt mig för att avvärka några burkar.
Idag gjorde jag kikärtsbiffar, en halv burk med kikärtor som mosas/ mixas till en kikärtsgröt och sen pressade jag ner fyra vitlöksklyftor (can never have to much garlic) och rev i 1/3 lök. Sen så kryddade jag med chili, peppar, curry och tandorikryddmix.
Stek i olivolja och servera med något gott i detta fall färskost med chili/paprika och sallad.
 
Dem blir lite lösa men jag tycker det är gott, om man vill ha dem lite fastare kan man tillsätta majsstärkelse och lite ost :)
 
 
 

Juicy Couture Sport

 
 

Market

Gick till marknaden för att köpa nötter, glömde nötterna :) men köpte frukt istället!
 
 
Finns det något vackrare än frukt?

"Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happend"

 
 
Ingen sovmorgon här inte :) även om jag skulle velat så väcker såklart grannens hund mig med sitt vackra schäfer skäll, vår granne är riktigt dum i huvudet! Han jobbar på en fiskebåt och börjar jobba vid 4 på morgonen då släpper han ut hunden att va ensam hela dagen och då börjar han skälla/ yla vid halv 5 idag väntade han ända till 6... Sen är han borta hela dagen ibland ända till 11 på kvällen, då är det ett konstant skällande från morgon till kväll, härligt!!
Vi har försökt prata 100 gr med han vänskapligt men inget har hänt så vi åkte till polisen i lördags och gjorde en sån där djuranmälan. Innan det sa vi det till honom och då fick han värsta anfallet och blev jätte arg och skulle slå Inaki.. Liknande saker har hänt med andra grannar också, precis när vi flyttade in så hotade han att slå våran granne som är en kvinna?? Så då var polisen här, så jäkla sjuk människa!
Hur som hellst så hoppas jag att dem gör något - har man hund ska man ta hand om den! Samt visa respekt för sina nära (särskilt när hon är gravid och redan har svåra sovproblem POR FAVOR)
känns skönt att ha en stabil granne :)
 
Iallafall så har jag sån possitiv energi idag att detta uppvaknande inte ens stör mig utan tvärtom en anledning till att fånga dagen!
tänkte hoppa in i duschen och sen promenadbyxorna till oldtown marknaden. Wup wuup!!

Lunch/mellanmål

 
 
Fikatime!! tonfisk ser inte gott ut men jäklar vad gott det är, skulle kunna äta det hela veckan.

"Instead of wondering when your next vacation is, maybe you should set up a life you don't need to escape from"

En liten penis
 
Hej mina kära! Måste bara säga att vädret som vi har idag är helt fantastiskt underbart, sådär vår/sommarens första dag varmt. Varmt och skönt men inte så man svettas. Sen så luktar det vår i luften typ "snart är det dags för påskägg" blandat med grill.
Allt känns också som att det är precis som det ska vara, jag älskar verkligen mitt liv idag! Sånna här dagar som man bara önskar att hela livet kunde bestå av? Kanske det kan det också?
Nu är det väldigt bra.
 

Nu:promenad

 
Kände mig nästan tvingad att gå ut när det är 16 grader och sol så storstädningen får gott vänta lite!

PJ's

Sitter och tänker tillbaka på min barndom, fanns det nått skönare än en pyjamas liknande den här ovanför? Nej, det var så himla mysigt! Skulle vilja hitta en i min egen storlek, sådär riktigt tunn och mjuk <3

Festivalparken

Brunis
 
 
Popcorn med tuggummi smak.. Någon?
 
 
Har aldrig varit särskilt fotogenisk i mitt liv men nu när jag är gravid har det blivit ännu värre? Haha ser oftast inte klok ut på nån bild men de är sånt man får leva med ;)
anyways,
Bio - nya paranormal activity. Har sett dem senaste två på bio också och jag fattar inte varför jag fortsätter se dem, sämre och sämre och nu fattade jag inget alls på slutet? Hoppade till några gånger så den får ändå godkännt :)
 

Easy like a sundaymorning

 
Älskar söndagsmornar, det är liksom ett obeskrivligt lugn över allt. Love it! Sen gör ju min importerade müsli (ICAs egna=favorit) det hela ännu mer fantastiskt :)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Kanske bio :D

Bling

 
Ny kudde från hm home, med strass 😍 jätte fin!

Afternoon Tea

 

Frunch

 

Viernes

Kära fredag!! Känner ni också den positiva helg-energin komma sprudlande från tårna som sockerdricka? Det gör jag, känner mig liksom taggad på allt idag. 
 
Bild från 2012, min favoritstrand! Formentor, måste nästan ta mig dit och ta lite vackra gravidbilder om Inaki lyckas tima någon ledig helg med super soligt vackert väder ;)

Mini-burgare!!

 

Spännande,

 
Ett paket! Vad kan detta vara? ;) det är faktiskt inte alls spännande för det är jag själv som har skickat det. Saker som inte rymdes när jag skulle åka hit, bland annat lösgodis <3 så jag vill ju ha det här så fort som möjligt men jag vet inte om jag får hämta i hans namn men jag har ju hans pass så det kanske går, fingers crossed!

Kapitulerar

Jag började lite men sen gav jag upp, jag är inte så teknisk av mig så sätta ihop stora saker ska jag nog undvika haha
Men lyckades typ sätta ihop liggdelen och sätta fast den på underdelen, det sitter snett men det får fixas sen, fick iallafall se hur den ser ut och känna hur den känns att rulla and it feels good!! Och det ser så mjukt och mysigt ut vill bara krypa in och lägga mig ;)
det kommer bli himla bra det här!
 
 
Ser jätte silvrigt ut på bilden men det är en reflexeffekt annars är den mer grå

Lortgris

Så här smutsig kommer min älskling hem varje dag, ingen puss då inte ;) först dusch!
 
Till middag vart det pasta- mycket gott!!
 
 

Aw!

 
När jag inte har nått att göra brukar jag sitta å kolla på barnkläder! Haha jätte fjantigt jag vet och sen får jag värsta flinet också, så sitter jag där och flinar.
Vi har alla kläder nerpackade i resväskor än så länge men det ska de bli ändring på snart! Nu i helgen eller nästa så ska Inakis pappa komma å hämta alla möbler som för tillfället ockuperar barnrummet, yey :D Då kan vi börja fixa där och jag ska köpa en ny fin byrå där alla kläder ska ligga! Så skönt det ska bli att börja tvätta å fixa å göra klart. Taggad till max

Bananas

 

28+4

 
Olja och fotofilter är nödvändigt med vinter huden haha.
Nu växer det för fullt här, från vecka till vecka så blir jag större och större 😍 ändå tio veckor kvar, undra hur jag ser ut då? Som ett berg kanske men jag gillar det!

Muntert!!

 
Så här vackert väder har vi idag :) 

Tvättdag

 
Väldigt tråkig dag idag :) bara tvätt och så har jag läst ut Ebbas gravidbok, nu helt plötsligt var det mörkt ute! Inaki slutar om cirka en timme och jag tänkte laga någon mat, frågan är vad? Känner ingen inspiration alls, hmm

Chili con carne

 

"Nytt" skåp

 
Ni vill inte äns veta hur det såg ut innan men med lite färg och nya knoppar så blev det faktiskt väldigt fint!
Har dock inte jätte mycket saker att fylla "finskåpet" med men det kommer.

Glitterpaper!

 
Har hittat en ny kärlek, glitterpapper!! 
så fint när det glimmar

Kära måndag

Det här är en jäkla skitdag! Först och främst så är det blåsigt, jätte jobbigt när håret flyger runt och in i läppglanset..
För det andra så skulle jag till motsvarande MVC här i alcudia, 12.55 hade jag tid. Jag går hela vägen dit i denna blåst och väntar i 50 minuter!!! Det här är inte helt ovanligt i spanska sjukhus men jag frågar ändå, "nej du har ingen tid idag" 😡😡😫😩😤😭
andra gången dem gör sådär, ger mig en tid och sen har jag ingen när jag kommer dit. Jävla orutinerat.. 
Efter detta går jag hela vägen hem igen och glider förbi Eroski, köper en baguette till middagen och går ut. Då ba ramlar halva baguetten av och ner på marken. 
Denna dag testar verkligen mina gravidhormoner..
 
 

Guapo!

Hahah jag dör, såhär o-sexig pyjamas kom Inaki med igår! Långkalsonger och en gigantisk och ful tröja haha älskar dig så mycket även om du inte ser klok ut ;)
 
 

18.58

 

16.46

 
Luktar så gott 😍

Tjuvsovarn

Nästan lite pinsamt att jag sov ända till 11 idag men jag kunde faktiskt inte sova igår kväll, värsta halsbrännan jag någonsin haft! Och jag brukar ju sova i minst 10 timmar nuförtiden ;) så då blir det länge. 
Får passa på medans man kan!
 
 

Mitt nya fina!

 
Jag hittar aldrig kläder till mig själv när jag vill men en top iallafall och två till Inaki, knappt 5€ styck -fab!!

Dagen

Inaki är sämsta shopping-kompisen :) haha, han bara gnäller å suckar osv, sen gillar han inte subway?? Något fel är det ju på han, men då blir det ju mer subwaymacka till mig ;) Vart så glad för dem hade chicken-tikka min favorit!! Som dem tyvär tog bort i Umeå av någon konstig anledning men det var fantastiskt gott <3
 
Dagen började såhär men sen vart det ganska klart och soligt.
 
Sephora, skulle egentligen bara köpa lite tvål. Råkade bli lite annat också (a)
 
En liten bulle (världens största) & te
 
 
 
Sen hem,
 
Och mat!
 
Ska lägga in bilder sen på dagens shopping, bland annat världens sötaste barntallrikar som jag hittade på zarahomes rea 😍

Palmatime<3

Tinybandits.com
 
Nu är det dags att kliva upp och göra mig vacker! Idag ska vi åka till Palma, på shoppinglistan står blandannat badtermometer, vanlig termometer, bröstpump och sånt kul ;)
Tror att det kanske blir subway till lunch!

Tea-time!

super smarrigt te!
fina te-glasen från indiska fick jag av Ulla i julklapp, visst är dem fina? Dem små faten har jag hittat på en loppis för länge sedan :)

Getting closer

 
Vecka 29 imorgon! Mycket spännande, han börjar ju bli så stor nu och väldigt aktiv. Ibland är det non-stop sparkande från morgon till kväll, man känner att det är mindre plats för lilleman nu. Helt sjuk men fantastisk känsla att känna en fot komma åt ett visst håll att en spark i revbenet kan göra en så glad. Min lilla pojke, min lilla son! Kan inte fatta vad som väntar, när förstår man? När han är ute? Det är ju helt galet, galet men underbart! 

Fina flaskor

Såg dem här i ett skyltfönster när jag var ute och gick, synd att ingen dricker vodka här hemma för tillfället ;)
 
 

Viernes

 
Min vackra halsduk som jag fått från vackra Julia <3
Idag har det varit en vacker och solig morgon men nu börjar det bli molnigt, 15 grader är ändå helt okej!
Jag har precis beställt en vagn också :) känner mig väldigt lost i den spanska vagn-jungeln men nu tog jag en som kändes bra! Kommer komma ända fram till dörren om cirka en vecka, skönt.
 
 

Mandelmaränger på g

Har precis skjutsat in maränger i ugnen, hoppas dem blir goda!
Idag så har jag varit och shoppat lite nödvändigheter tandkräm osv :) 
Imorgon ska jag gå upp tidigt, drygt! Har ju blivit lite bortskämd med sovmorgonar på senaste tiden <3
 
 

Torsdag

Om ni vill veta så älskar jag nya kylskåpet/frysen, så underbart fräscht ❤
 
idag har jag målat lite på tavlan fick bli ett peace märke i ren tankebrist, lite fantasilöst men ändå finare än förrut.
 
Har gjort lite nyttig glass också med frukt, får se hur de smakar sen när dem är färdiga. Nyttigt brukar inte ofta va gott enligt mig ;) haha
 
 

Details

 
Mitt vardagsrumsbord, min soffa, mitt citronträd och sist men inte minst min tavla in progress! Jag vart så less på de blåa jag målat innan, hatar numera blått. I hemmet alltså. 

Blodprov

Idag har jag fått jätte mycket blod utsuget, hemskt! Nu väntar det värsta: dra bort plåstret, det sitter hårt och gör ju jätte ont att ta bort..
 
Inaki är och skriver ett jobbkontrakt så jag hoppas att vårat kylskåp inte kommer förren han kommer tillbaka, vi har så små dörrar så jag är tveksam på att det kommer gå in överhuvudtaget. Måste nog ta den från baksidan! Men jag vet inte vart nyckeln till grinden är 😳 haha ååh
 
 
Den här lilla hemlösa tjockisen bor i mitt område, jätte jätte söt är han! Men han måste va väldigt sjuk tror jag för han har jätte stor mage först trodde jag den va gravid men sen såg jag att det var en kille. Hur söt som hellst, lilla stackaren <3

Dinnertime

Väldigt mycket mat här på bloggen :) men det är ju lixom min personlighet! Bara äter hela tiden ;)
idag gjorde jag en riktigt god pizza, nyckeln till god smak är vitlök! Gör den perfekt.
Nu ska vi se på världens hemskaste film, den är så läskig att jag inte kan förstå hur jag kan ha gått med på att se den igen? Insidious heter den.
 
 

Juicy

 
2 liter juice är ganska mycket jobb har jag lärt mig idag ;) men gott blev det! Sparade fruktköttet också och blandade det med små äppelbitar, tänkte äta det till middagen ikväll 😍

Morgonstund

 
Sådär :) har man fått i sig lite frukost! Sitter och funderar vad man ska hitta på idag, vi har fått en massa frukt av Inakis farmor så tänkte kanske göra nått åt det innan de blir dåligt, apelsinjuice och antingen banankaka eller bananpannkakor! 
 
tror jag har sett nog av "ultimo superviviente" han har nyss kissat på sin t-shirt och lindat in sitt ansikte för att inte bli för varm, eeew.

Lite torkad frukt :)

 

Favoritsysslan

Jag tror att det är gemensamt för alla mallis-svenskar, jag älskar ikea :) haha absoluta favoritdagarna spenderas där, bara att se svenska namn på allt, svensk mat osv. Helt i min smak!
Som sagt ikea samt mediamarkt där vi köpte ett nytt kylskåp som kommer komma på onsdag- hur taggad som hellst. Kan inte tänka mig något mer underbart än nya vitvaror nu haha bara känslan att ingen har använt det förrut och det är fullt av äckliga bakterier, inget alls!! Kan bara slicka direkt på kylskåpet om jag skulle vilja :) perfekt!! Först ville jag ha ett silvrigt men tillslut så valde vi att ta ett vitt som var lite billigare vilket gjorde att vi kunde köpa min favorit spegel på ikea, har varit lite för snål för det innan men nu ville jag verkligen ha den 😍
 
 
Lycka är att hitta isterband, det är min absoluta favoriträtt i hela världen: mosade, lökstekta isterband med potatis.
Nu känner jag att jag kan leva här några år!

Stora trötta uppackardagen

Kunde ju inte sova alls på denna ljuva 24-timmars resa :) jätte trevligt var det, men jag klarade det och är jag hemma! Så idag har jag sovit och packat upp alla tusen saker, nu är jag helt slut..
 
Capri-sonne My love! Kronärtskocka - inte riktigt min love, men de går ner det med ;)
 
 
Persiljeträd i mitt kök

Påväg till mitt andra hem,

Jag är så ledsen för jag saknar redan min familj så himla mycket! Kan inte fatta hur en månad och 10 dagar kan gå så fort, jag var ju nyss på väg till Sverige och nu är jag på väg tillbaka. Men jag har iallafall haft världens underbaraste månad med min älskade fina familj och det går nog fort tills dem kommer och hälsar på <3
 
just nu så har jag bäddat ner mig i en säng på rest and fly på Arlanda tänkte sova till ca 17.30 och sen fixa till mig lite och äta, checka in osv planet till London går kl 9 ikväll och sen ska jag hänga hela långa natten där tills klockan 6 imorgon då jag äntligen bär av mot Palma! Hem till min älskling.
att ta det här rummet var nog den bästa idén ever, 450 kr bara! Kanoners
godnatt
 
 
 
En sak till :) Inaki skickade en bild till mig på vår nya ugn och spisplatta som han nu monterat, så händig ;) älskar den! Nu ska det bakas
 
 

Ingen glad tjej

åh nu har jag sagt hejdå till mina kompisar, ledsen tjej!!
Och bara början på hejdå-veckan, usch jag kommer gråta när jag åker hem. Bäst för er alla att ni kommer och hälsar på mig fort! <3
 
Men inte bara negativt här i livet, ett riktigt kap gjorde jag Idag! Fin fina flygsockar, från 129 till ynka 39 kr på rean, de ni ;)
 
 

Hello babyface

 
Nu ska jag och Alva åka ner på stan, köpa stödstrumpor och lite annat kul ;)

Festis

 

Söndagsbio

 

Fiesta grande

 
Nu är jag rätt mätt :)

Awsome!

 
Ikväll så har jag varit med min kära mamma, moster och Inga-May. Vi har ätit på Rost och sett hundraåringen på bio, Den var riktigt bra!

Det där med packning

Tack för vakuumpåsar! Annars hade det nog inte gått över huvudtaget, har nu två fullpackade stora bagage och jag har inte äns packat klart. Men förhoppningsvis så rymms allt som är kvar i mitt handbagage :)
 
 
Min packning börjar se lite mammig ut? Haha

Tvåsiffrigt

 
Först lät 99 dagar väldigt lite men sen när jag tänkte vidare så är det en oändlighet! Inte nära alls, både jobbigt och skönt. Skönt för det är fortfarande mycket som ska göras i lägenheten, måste ju göra lite plats för lillprutten!
jobbigt för det känns som om jag redan varit gravid för evigt, börjar bli otålig 😐haha

Happy New Year!!

 
En lugn och fin nyårsafton på umedalen med jordgubbsbubbel på 12slaget.<3
11 dagar kvar hemma så nu ska jag försöka njuta av varje sekund!

RSS 2.0