Min lilla fina!!

 
Imorgon är Leo en månad gammal! Det har gått jätte fort men samtidigt långsamt, hade ju tänkt att skriva en förlossningshistoria men när har man tid för sånt ;) Jag tycker att min lilla plutt har växt jätte mycket. Han har redan växt ur 2 pyjamasar och han har börjat le <3 skrattar gör han bara i sömnen haha, jätte gullig!
Min stor-kille!

Kommentarer
Postat av: Me & My 6 Baby Dolls

Så söt han är! <3
Vi funderar också på att flytta till sapnien, hur kom det sig att ni flyttade dit och hur funkar allt rent praktiskt? :)

Svar: Jag flyttade till Spanien 2011 för att jobba sen blev jag tillsammans med Inaki som är spansk, vi bodde ett tag i Sverige men vi längtade tillbaka till värmen så vi flyttade tillbaka och inte kort efter det så fick vi reda på att jag var gravid! Och rent praktiskt så har det funkat väldigt bra än så länge, sjukvården är bra och min förlossning gick bättre än vad jag väntat mig. Det påminner ganska mycket om Sverige egentligen förutom att allt är lite mer komplicerat och tar lite längre tid (bankärenden, posten, fixa papper osv) det är också väldigt svårt att hitta jobb med liknande löner som i Sverige men det är nog det ända negativa i övrigt är det så lättsamt och skönt att leva här! Inte lika mycket krav och måsten som i Sverige, och att solen nästan alltid skiner och havet är nära är ju inte helt fel heller ;) jag tycker absolut ni ska tänka vidare på det! Barnen skulle nog älska det, vet inte riktigt hur det funkar med dagis och skolor ännu (bara att det är möjligt med dagis från 4 månaders ålder men det känns inte så aktuellt :D) men vad jag har förstått så liknar det Sverige ganska mycket också :) Bara höra av dig om det är något specifikt du undrar över!
Kramar
Nadja på Mallorca

2014-05-18 @ 10:43:03
URL: http://mybabydolls.blogg.se
Postat av: Me & My 6 Baby Dolls

Tack för ditt svar!
Hur gick det att flytta dit, var det mycket frågor och pappersarbete?

Ja det här måste vi spinna vidare på, det är precis det lättsamma livet vi vill ha med barnen! OCH solen!! ;)

2014-05-19 @ 11:17:10
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0