Viernes

 
I en av dem babyboxarna jag fick på bb så fick man ett litet kit med duschkräm, lotion och badgrej som jag tycker jätte mycket om, det luktar så gott- liksom hör ihop med babylukten på nått sett. Dessutom gör det Leos hår jätte fluffigt och fint! Iallafall så kom en vän och hälsade på för första gången och så fick vi just dem krämerna i present! Yey :D och chocklad...har planerat att börja ett nyttigare liv men folk bara förstör för mig ;) "på måndag" har jag sagt dem senaste helgerna. Denna måndag kanske det sker på riktigt, kanske...
 
Idag har Inaki vart ledig- skönt med lite extra helg! Det är kaos utanför vår lägenhet just nu, Iron man tävling i helgen precis runt knuten så har dem stängt av vägar och nu går all trafik utanför vårt hus istället, det var ett mission att ta sig ut med soporna till andra sidan vägen ;)
 
Imorgon får vi se vad som händer, antingen så går vi och kollar på Iron man lite (har absolut inget intresse för triatlon,cykling, löpning osv men ändå) eller så kanske vi ska ta oss till Ikea :) skulle behöva köpa lite nya glas då många gått sönder samt bestick för hälften har mystiskt försvunnit (Inaki tar med dem till jobbet och slarvar bort dem) och en solsäng! Mycket behövligt.
 
Mil besos mina kära <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0